lördag 20 mars 2010

Nedräkning

Wikki hittar så mycket roligt! Vi förstår inte riktigt hur hon nosar upp allt, men många skojiga tips finns det hos hemma hos henne. Vi var förstås tvungna att prova göra en varsin räknemojäng hos PitaPata.


Snart drar det ihop sig till födelsedagar hemma hos Stationskatterna. Vi har lagt in ett önskemål om att få tonfisk när vi fyller år. Gärna lika många burkar, som man fyller år! *slickar nosarna*




PitaPata Cat tickers



PitaPata Cat tickers



PitaPata Cat tickers

8 kommentarer:

  1. Tänk att ni fyller i maj allihop! Vilket kalasande det ska bli flera veckor i rad! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Ni kommer få busa ordentligt för att göra av med den extra tonfisken runt magen. *fniss*

    SvaraRadera
  3. Oj vad många kalas ni måste ha i maj månad hos er. Ni kommer inte hinna äta upp alla tonfiskburkar för den ena katten innan det är dag för nästa katts födelsedagspresent, och sen den tredje kattens. Risken finns att ni inte vill titta på en tonfiskburk i juni månad.

    SvaraRadera
  4. Vilka roliga nedräknare :) Då har man ju stenkoll! /Siri, Blueberry O Wildberry

    SvaraRadera
  5. Jättefina. Tonfisk i all ära. Men själv tänker ja Dentabitsaskar.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco - Vi längtar till Det Stora Tonfiskkalaset. Maj låter som om det skulle kunna bli en smarrig månad! Nosbuff.

    Sippo - öh? Kanske får vi köra Atkinson. Eller heter det Kattinson? Tonfisk och grädde. Fast vi busar väldigt gärna, så det kanske går bra i alla fall. Tass.

    Kattson - Livet är en fest! *gnolar* Fast det vore förstås synd om man blev less på tonfisk. Kanske får Isak önska sig 3 kg räkor och Findus 3 kg älgstek. Kurr och burr.

    Siri, Blueberry och Wildberry - Visst är de kuliga? De påminner om VIKTIGA händelser som inte får glömmas bort. Vi får kanske be matte flytta dem ut i kanten så att de syns hela tiden. Hon får ju inte glömma att vi fyller år, heller. *oroligt* Tasskram.

    Nea - Tack. Tonfisk får våra svansar att dansa, men Dentabits är också supergott. Hmm, kanske måste ändra önskelistan. Bara inte matte får för sig att ge oss tre Dentabits i stället för tre askar! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Blev ju kanontjusiga tickers ni fixat! *kurr buff*
    TassKram Wikki

    SvaraRadera
  8. Wikki - tack. Till och med matte tyckte att de var enkla att göra, men det fanns ju så många roliga kombinationer att välja på. "Velandet" blev liksom det svåra. Nosbuff.

    SvaraRadera