fredag 27 januari 2012

Vem tassar i köket?

Lite sura har vi allt fått vara på matte den här veckan. Ena kvällen har hon möte på jobbet och kommer hem jättesent, för att nästa kväll gå ut och äta med en kompis. Varför vill man sitta ute och äta när det är kallt och vitt? *funderar* Hon smaskade minsann i sig, så att hon kände sig som en gravid elefant, berättade hon, men här hemma var det hungriga kattmagar som väntade. *sniff* 


Därför tyckte vi det var bäst att behålla matte hemma igår. Inga fler sena-kvällar-rymningar! Visserligen försvann hon en stund på eftermiddagen, för att jaga rätt på en ny huvudkudde åt oss. Den fungerar dessutom som en bärbar dator för matte, men huvudsaken är att komforten och stödet för en mjuk kattkind är bra. Den gamla, stationära datorn har nämligen drabbats av svåra astmatiska besvär och stöter ur sig hemska rosslingar om man startar den. 

Steg ett är att ta fram spiralband från Clas Ohlsons.


Sådärjam, nu är sladdettin skyddad.

Nu är vi förstås ivriga att undersöka nya kudden, fast då börja matte yla som ett brandlarm. Något om att man inte kan tassa omkring på tangentbordet som om det vore E4:an som hade en ny dragning genom vårt kök. I alla fall inte när matte spelar in covers. Eller hette det recovery-skivor? 

Isak: Men vilka är de där som tassar omkring i vårt kök? Vilka trafikligister!

Rasmus: Lugn, matte. Jag ligger här och håller vakt så att inga inkräktare kommer. Jag kan  patrullera på datorn också, om du vill. Inte?

6 kommentarer:

  1. Tänk så känsliga våra tvåbenta är med sina nya "leksaker".
    Praktiskt skydd så det INTE blir nån sladetti med Rasmus hjälp *fniss*

    =^.^=

    Kram till matte å nosbuffar till er grabbar!

    SvaraRadera
  2. Det var ju attans att er 2-bening kom ihåg att köpa sladdetiskydd :(
    Här piper min 2-bening oxå när jag sitter framför dataskärmen och pekar ;-)

    SvaraRadera
  3. Jamarns fin huvudkudde er matte införskaffat till er! Exklusiv, fast kanske ändå inte den mjukaste av kuddar. Den har ju dock ett plus, tillbehöret tangentbord. Jag tycker det känns mysigt under tassarna när man kliver på det. Ni får ta ur matte den villfarelsen att det är HENNES egendom!

    SvaraRadera
  4. Verdens skjønneste katter, som passer på datorn til matte:-)
    Nosbuff från Pernille XX

    SvaraRadera
  5. Men, om matte har köpt en ny fin kudde till er borde ni ju få använda den obegränsat och när ni vill. Hon kan ju inte bara ge er den och sen kräva att få låna den när hon vill!
    Jamarfina bilder på er!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Åh vad bra att matte skaffat en ny huvudkudde åt er. Såna där huvudkuddar brukar bli så varma och sköna också. Sen är det väldigt bra att tvåbeningar brukar gilla att sitta framför dem så man kan ligga i dera knän om man inte vill ligga på det där de kallar tantjentbordet. Grattis till nya kudden!

    SvaraRadera