fredag 10 maj 2013

Omysig fredag

Vi har dessvärre råkat ut för samma problem som våra kompisar Max och Måns. Matte har gjort sig av med vår mysiga, nedpälsade tygsoffa som gav ett så bra fäste för klosingarna. Istället har vi nu en skinnsoffa. *fnys* Matte påstod, att hon var så trött på att avhåra den gamla soffan. Men varför lät hon den inte vara vackert nedpälsad då?

Tyvärr är nya soffan så omysig den bara kan bli. Alldeles glatt underlag, så att man skulle behöva halkskydd på den, men våra inbyggda broddar ser matte till att klippa varje vecka numera. Inte är den skön att ligga i heller. Hoppas matte snart skaffar några sköna plädar att slappa på, så att vi kan ha soffgos på kvällarna precis som förut.
Nääääe, den där soffan var nog ingen bra idé alls, matte.

Det konstiga är att matte säger att hon är jättenöjd?!

7 kommentarer:

  1. Vet precis hur omysigt det är med en skinnsoffa utan plädar på ! Tack o jam så här min matte förstått det och klätt in soffan i en jättestor pläd :)

    SvaraRadera
  2. Det är ju riktigt gement! Alla vill väl ha en värmande pälssoffa??? Vaddå håra av?? Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vi har också skinnsoffor! Vad är det med människorna och deras konstiga inställning till katthår. Katthår som är så mjukt och skönt. Dom borde vara tacksamma att vi vill dela med oss av det. NosGos

    SvaraRadera
  4. Våra och våra 2bentas idéer om vilken soffa som är mysig går tyvärr oftast isär.
    Upp med morrhåren grabbar!!!
    Med några mysiga filtar och eller plädar kan även en skinnsoffa bli mysig att ligga och gosa i :)

    =^.^=

    Tröstebuffar

    SvaraRadera
  5. Jag förstår inte vad de har emot vår päls? De sitter ju ofta och klappar den och säger att den är mjuk och fin så vad är det för fel på en mjuk och fin soffa? Konstiga är de! *skakar på morrisarna* Ni får sätta ner tassarna och skicka ut matte och köpa några plädar så ni kan få ha lite soffmys igen!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Uschjam, jag ryser vid tanken på att soffan utbytt! SKINN?? Hur mysigt är det på en skala? Det är verkligen orättvist hur tre röster mot en tydligen inte räknas alls? Nu bara MÅSTE matte lägga några riktigt sköna filtar/plädar i soffan. Det är det absolut minsta hon kan göra som kompensation!

    SvaraRadera
  7. Ja, två beningar är konstiga ibland, MEN Bandit har tips och råd.
    Det GÅR att klösa på skinnsoffa!
    Man får bara ha lite mer tålamod.
    GÖr så här, ställ er på golvet och låtsat sträcka på er mot armstödet, samtidigt som ni fäller ut klorna snyggt. Lovar att det fungerar. Tazz Bandit :-)

    SvaraRadera