torsdag 5 september 2013

Galen blåsa


Hmm, grannen, kan du sluta blixtra så att man får äta ifred?

Det här är stilige Pelle, vår grannkatt. Vi har lånat ut matte till honom litegrann den här veckan. Hans egen matte hade problem med en galen blåsa. Eller om det var en gallblåsa? I alla fall, blåsan och matten fick åka jambulans till människovettisen. Det gör visst väldans ONT när man har en galen blåsa som bråkar med en.

10 kommentarer:

 1. Usch, det låter otäckt med den där galna blåsan! Vad snälla ni är som lånar ut er matte till Pelle. Jag måste jama att det var en jamarns stilig granne ni har, även om han inte kan mäta sig med er killar. *blink*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Matte hade också en sån blåsa som bråkade, så den fick de plocka ut och slänga bort. Så går det för dumma blåsor! Men vilken tur för Pelle att er matte kunde komma och ge honom mat. En sån gång måste man ju bara låna ut sina människor, man kan förstås inte låta en kompis svälta!

  SvaraRadera
 3. Pelle är söt och ni ärsnälla som lånar ut matte till honom tills hans egen är hemma igen. Trist med galna blåsor.

  =^.^=

  Nosbuff grabbar

  SvaraRadera
 4. Låter inte mysigt alls att ha en galen blåsa *ryser*

  SvaraRadera
 5. Galna blåsor är verkligen inget man längtar efter. Snällt av er att låna ut er matte till grannkatten. Såna här insatser behövs lite då och då. Det är inte alla som har snälla släktingar som ställer upp så då får man hoppas att det finns snälla grannar istället.

  SvaraRadera
 6. Jamar som Kattson: **Såna här insatser behövs lite då och då. Det är inte alla som har snälla släktingar som ställer upp så då får man hoppas att det finns snälla grannar istället.**

  Det har våran matte råkat ut för några ggr, så hon säger oxå att det kan vara bra med snälla grannar då.

  Så fin Pelle är.

  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Så snälla ni är som hjälper grannarna, inte kul att ha en galen blåsa... Pelle ser ju ut att vara en hyvens kille, och ni är ju tre som kan turas om att ta tass om honom, så det ska nog gå bra.
  Tack för att ni skrev så fint i inlägget om min sjukdom, kära vänner ♥
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Mjausan, Tack för påtassningen hos oss.
  Matte sa för flera, flera år sedan, att hon inte skulle våga åka sådan däringa luftballong, men hon är ju inte höjdrädd, så när lillmatte ändå ville bjuda sin mamma på det så sa hon direkt JAAAA *Fniss* Det var inte så jamans farligt sa hon. Tror att hon kommer att göra om det igen ngn gång framöver. Hon får se sa hon. Det är inte så billigt direkt.
  Här finns länk:
  http://www.uppner.se/

  Tass tass
  ha en jamans trevlig helg kompisar

  SvaraRadera
 9. Ajajaj. Galen blåsa kan inte vara någon höjdare.
  Hoppas matten mår bättre.
  Tur att ni coh er matte finns som undsättning.

  SvaraRadera
 10. Åh vilken snäll Matte ni har. Tazz&Kram till henne

  SvaraRadera