söndag 6 januari 2013

Vingar för pengarna

Efter ett tips från Inkan, om att köpa vingar för pengarna, var det just det matte gjorde. Köpte kycklingvingar, alltså. Enligt Ligan är det en delikatess av rang. Vad tyckte då Stationskatterna om detta?

Isak gjorde slicktestet på vingen. Smakade lite eftertänksamt. Tittade misstroget på matte, för det där var väl inte mat? Drog sig sedan tillbaka, och låg och betraktade massakern på säkert avstånd.

 Menar du att jag ska äta det där?

Rasmus sniffade försiktigt, slickade lite men lämnade sedan vingen åt sitt öde (läs: Findus). Även lillmissen intog åskådarplats, under köksbordet. Lite senare ångrade han dock sig, och mumsade lite försiktigt.

Vad är detta? *sniff* Nåjam, en liten bit kan jag väl smaka...

Findus fattade direkt vad Ligan menade. Mums! Krasande, smaskande läten fyllde köket. När han upptäckte att de två andra vingarna låg obevakade var lyckan fullständig. 

 Så många vingar, så lite tid!

7 kommentarer:

 1. Jag har också testat sånna där Kycklingvingar efter tips från Ligan.
  Uuuurk säger jag bara !!!
  Så här ligger det en hel påse med kycklingvingar i frysen som min matte inte riktigt vet vad hon ska göra med :)

  SvaraRadera
 2. Hos oss är matte fegis och vågar inte ge oss rå kyckling, men tillagat är det MUMS!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken tur för Findus att brorsorna inte gillade vingarna. Så många vingar bara till Finduskillen :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Det här är ju en av många fördelar med att ha flera katter. Alltid är det nån som gillar det som serveras. Om nu inte alla gör det förstås.

  SvaraRadera
 5. Vi har hört ryktas om de där vingarna och halsarna vi också.. verkar vara väldigt olika om man gillar dem..själva föredrar vi ju lite mindre bitar, service tack! Nosbuuff

  SvaraRadera
 6. Har aldrig testat, men jag TROR inte jag uppskattar det där? Ibland har husse tappat kycklingbitar på golvet, men högst en liten bit har jag ätit. Mest nosar jag bara. Och då har det varit finbitar. Kommer mina människor hem med vingar skickar jag dem till Findus.

  SvaraRadera
 7. Här hemma sätter vi nog oss och gör Rasmus och Isak sällskap. Ingen av oss är det minsta intresserad av rått kött i någon form, inte ens köttfärs som de flesta verkar gilla. Nä, lagad och serverad mat tack. :)
  Men vilken tur för Findus som fick desto mer!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera