måndag 12 augusti 2013

Blomvattning från ovan?

Vi har passat på att vara ute och lufta pälsarna idag. Skönt när det inte längre är flämtvarmt ute! Rätt som det var, konstaterade vi att grannen ovanför nog vattnade lite för mycket på sina pelargoner, för det började droppa vatten längst fram på uteplatsen, där det inte är tak ovanför. 

Fast matte höll inte med. Hon påstod att det regnade. Intressant var det i alla fall. Regnet satte fart på en del småkryp som det var jamarskoj att peta lite på med tassen.


Bra utsiktsplats, men en dyna vore väl inte fel, matte?

Matte tyckte om den här bilden, fast av helt fel anledning, om ni frågar mig. Hon pratar om helt obegripliga saker som 'dubbelhakan borta', 'midja' och 'skulderbladen syns'.* Jag ser bara en stackars katt som borde få lite tillskott på sticks, Dreamisar och annat gott!

* Mattes kommentar: Nu har Findus minskat 6 hg i vikt sedan den komiska invägningen i slutet på december, och förmodligen lite mer än så sedan vettisbesöket i början på november. 
Självklart är inte målet att han ska bli en spinkis av någon dunkel estetisk anledning, men när veterinären tydligt påpekar att det finns risk för urinvägsbesvär, diabetes och hjärtkärlsjukdomar om inget görs åt pågående viktökning så finns det all anledning att lyssna. Fast här tycker nog inte jag och min ständigt sugne rödtott riktigt lika. :)

9 kommentarer:

 1. Här har det kommit massor med blomvatten från oavn idag och onödigt hagel också !
  Så här har det inte blivit någon utevistelse alls idag.
  Är nog allt rätt bra att du gått ner lite i vikt Findus , för urinvägsbesvär, diabetes och hjärtkärlsjukdomar är inget man vill ha !
  Nospussar o Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Jamarns vilken stilig bild på dig Findus, det är nästan så man blir röd om nosen och öronen!
  Här tycker vi också det är skönt att det är svalare, dessutom kommer det in fler pigga insekter som man kan jaga, det är skoj.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Du är strax vid målet Snygging *blink*
  Fas du har varit en snygging även som knubbis Kapten Rödskägg!
  Bättre att väga lite mindre och få vara frisk ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Han ser ut att vara i god form. Bra att han gått ner lite i vikt, för övervikt är aldrig bra, vare sig för katter eller deras människor.

  SvaraRadera
 5. En MYCKET stilig katt ser jag där på bilden! Och litet extra insektsjakt är inte dumt. Att röra sig är väldigt effektivt för pälskrympande har jag noterat.
  Och dyna på stolen, det är faktiskt en kattlig RÄTTIGHET, jama det till matte!

  SvaraRadera
 6. Så stilig! Tror du har lyckats bättre med dieten än vi men vi tycker att Dreamisar eller något annat gottigt ska ingå i kosten även om man bantar. Underbar bild!Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Men missevän då, fanns det ingen dyna på stolen, du får jama det till matte nästa gång, mjau
  Tackjam för tassentaren hos oss om våran missevän som har vandrat vidare.
  TACK!

  Tass tass

  SvaraRadera
 8. Duktigt jobbat killen !!! Tazz&Kram

  SvaraRadera