måndag 27 januari 2014

Visst kan jag!

Attans också! Matte fick ögonen på Mysak häromkvällen, när hon hade stängt till köksdörren för att han skulle få äta upp resten av sin kvällsmatranson lite i lugn och ro. Tydligen tycker hon, att vi strumpmissar är lite för närgångna kring hans matskål, när våra egna sorgligt nog är tomma.

Nu hör det till saken, att matte ibland har undrat om hon inte har stängt till rumsdörrarna ordentligt. Dörrar, som hon haft för sig att hon stängt, har stått på glänt och vi kissar är inte alltid instängda längre. Men nu såg hon minsann hur Isak hoppade upp mot dörrhandtaget och hängde sig fast med framtassarna. Tyvärr är just handtaget till köksdörren felvänt, så att det inte trycks ned, utan ska vinklas uppåt när man öppnar dörren, så Isak kunde inte ta sig ut på egen tass. I alla fall den här gången...


Klart jag fixar det där med dörröppning, matte.

7 kommentarer:

 1. Bra kisse reder sig själv :)

  SvaraRadera
 2. Men OJ vad imponerad jag blir! Jag som alltid bara suttit nedanför handtaget och jamat besvärjelser...Attans också att handtaget är felkonstruerat när du är så smart, Isak!

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående:
  Bra kisse reder sig själv ;-)

  SvaraRadera
 4. Sixten som bodde här innan mig var en hejare på att öppna dörrar , så ville man inte att han skulle ta sig in i vardagsrummet så fick man helt enkelt se till att låsa dörren :)

  SvaraRadera
 5. Klurigt! Hoppas att du kommer åt gottisarna.nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Kan du öppna dörrar Mysak? *imponerad* Här hemma är vi bara väldigt bra på att öppna lådor och garderobsdörrar. Kan vi få gå på kurs hos dig? Vi kan betala med dreamisar. Jag tror vi skulle kunna utbyta en hel del kunskaper oss emellan... *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera