lördag 29 januari 2011

Den fjärde Stationskatten

Här på StationsOmrådet har städats så dammråttorna funderat på att söka asyl någonstans. Sedan påstår matte att hon har hittat en fjärde Stationskatt. Minst. Så mycket katthår har hon samlat upp från soffa, mattor, dynor och sängöverkast, i alla fall enligt egen utsago. Så kom det fram en skojig sak från städskrubben idag. Den bar lillmissen genast iväg med.

Rasmus: Dammvippan lägger jag tassarna på.

Tur att matte får så mycket hjälp. Idag har kvittermissen verkligen kunnat förutse mattes alla behov, till och med innan hon visste om dem själv. När matte öppnade påsen med kycklingfiléer, var det en liten nos där som sniffade så att de säkert var färska. När burken med kokosmjölk var öppnad, passade avsmakaren Rasmus på att ta sig en slick. Och när kompaktkameran i ett obevakat ögonblick låg på köksbordet, så testade lillmissen hållfastheten i kameraremmen. Jama om att ha gjort en rejäl arbetsinsats idag!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker nog att kvittermissen Rasmus borde få en löneförhöjning med tanke på allt arbete han utför. En portion vitfisk kanske?

    SvaraRadera
  2. Snacka om att vara matte till lags! Oj vad du har legat i. Tänk vad det jamas om hår och hår nu, de är bara avundsjuka våra tvåbeningar. nosbuff

    SvaraRadera
  3. Duktigt av Lillmissen att hjälpa till med det mesta i hushållet, det kräver både smakbitar av delikat kycklingfilé (när den är klar) och kanske några extra dentisar till alla.

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  4. typiskt människor att klaga på hår.. dom ska väl va glada för en "katt" till.

    SvaraRadera
  5. Men hur hinner Rasmus med allt? Man börjar nästan undra om han klonat sig så han kan vara överallt på en gång?

    SvaraRadera
  6. Vi måste ju dela med oss av päls till de pälslösa stackars mattarna och hussarna!/ Tassekram från Fjutten!

    SvaraRadera