torsdag 28 juli 2011

Kvastvakt

Snart, snart så kommer Söm-Ester på besök till oss. Fast först måste matte jobba två dagar till. Det tycker inte vi är så noga, men på det örat vill inte matte lyssna. Hon säger, att hon till exempel måste köpa en blomsterkvast till sin student, som gjort praktik på jobbet ett halvår och som slutar nu. 


Det lät lite konstigt, tycker vi, för här hemma har vi bara vanliga sopborstar och inga blomsterkvastar att sopa med. Om nu matte inte menar en bukett? Men så nedrig kan hon väl inte vara? Då borde hon förstås ha köpt buketten redan igår, så hade vi kunnat vara kvastvakter under natten. Här protesterar matte väldans bestämt och säger, att hon inte skulle vilja komma med en kvast som vi vaktat och gratulera någon. Men hallåjam? Vi skulle förstås ha provsmakat på alla blommor och blad, så att studenten redan från början hade sett vilken sort som var godast. Den med mest bitmärken i, förstås. Så slapp han att sitta och pröva sig fram alldeles själv!


Findus: Vi är jättebra kvastvakter, om vi får jama det själva.

12 kommentarer:

  1. Lite småaktigt av matte om det nu var en bukett hon menade för naturligtvis skulle man bli glad om man slapp provsmaka allt och kunde gå direkt till det gottaste! nosbuff

    SvaraRadera
  2. Tänk att ni inte fick sitta och vara kvastvakter, jag tror ni skulle skött det jobbet jamarbra. Vem skulle inte vilja ha en redan smaktestad kvast?

    SvaraRadera
  3. Ni är så otroligt kloka och tänker då på allt, fast er Matte inte förstår de. Trist :-((
    Tazz

    SvaraRadera
  4. Jamarn's coolt foto/NosePûssar från oss!!!

    SvaraRadera
  5. I bland fattar mattar ingenting. Vi tror att studenten hade blivit jätte glad för att få en bukett som ni hade testat. :)

    SvaraRadera
  6. En väl avsmakad bukett är väl bäst! Vi håller med Dui & Deco, då kunde studenten ta det gottaste först så-det-så...

    =^.^=

    Nosbuffar grabbar å en kram från matte

    SvaraRadera
  7. De vill att vi ska lita på dem, men inte jam litar de på oss!
    *mutter*

    SvaraRadera
  8. Den stackars studenten är förstås trött efter allt arbete och skulle naturligtvis vara tacksam om hade hjälpt till med markeringen av de blommor som smakar bäst. Men tvåbeningar tror som vanligt att de vet bäst...

    SvaraRadera
  9. Men hallå, man kan väl inte ge bort en bukett som inte är provsmakad? Vilka galenskaper va, mycket ska man höra innan öronen trillar av :)))

    SvaraRadera
  10. Det är sorgligt hur lite våra tvåbeningar litar på oss, trots att vi är så duktiga på precis allting! Tänk så mycket tid och besvär de hade besparat sig om vi katter fått ta i tass med lite av varje... nåjam, nu får er matte skylla sig själv när studenten frågar efter obefintliga tuggmärken i buketten och kanske hinner bli mätt innan hon/han hunnit till de godaste blommorna!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  11. Förstår inte alls varför er matte inte vill ha er som kvastvakter ??!!
    Som ni jamar så hade det ju varit purrfekt om ni i förväg kollat vilka blommisar som var godast !!!

    SvaraRadera
  12. Ni är ju så omtänksamma ;) säkerligen ypperliga kavstvakter!

    *nosbuff*

    SvaraRadera