måndag 3 oktober 2011

Vara i vägen

Det där fåniga uttrycket vara i vägen har kommit till användning igen. *fnys* Det är tacken för att man inspekterar flyttkartongerna och sätter kattfotsstämpel på dem.


 Isak: Kartongen härmed inspekterad och förklarad redo för användning!

Findus: Nej, nej, matte! Inte vingla omkring med mattallrikarna sådär. Därborta till höger finns det plats för dem. *pekar med tassen* Vadå flytta på mig?!

I eftermiddag ska matte hämta nycklarna till nya lägenheten och ikväll ska hon och en kompis köra dit ett antal flyttlådor. Vi tycker vi borde få följa med, men är inte säkra på att det blir så. Fast vem ska annars undersöka alla skåp och krypa under badkaret för att se ifall det är städat ordentligt? Skulle inte tro att matte klarar av det! *fniss*

För tillfället sitter det Feliway i vägguttaget här, för att det kommer att vara lite stökigt närmaste månaden. Saker som packas ned, flyttas och försvinner.  *mutter* Vår nuvarande lägenhet har vi nämligen kvar ända till 31 oktober, så det kommer att flyttas prylar under lång tid.

15 kommentarer:

  1. Det står klart och tydligt i kattbalken att ingen katt kan vara i vägen.
    "Ingen katt är någonsin i vägen, må det vara att den ligger i flyttkartong eller tvättställ, så skall den som anser katten vara i vägen be katten om ursäkt och låta den vara."

    SvaraRadera
  2. Vi håller med Sippo... Hurdå vara i vägen.
    Ni måste ju inspektera och godkänna kattongerna!

    Skönt att ni har god tid på er att flytta. Förhoppningsvis kommer det att gå jättebra och ni kommer att trivas i den nya lägenheten!

    Vi är inte avis, för det är mycket stök med en flyttning. Ni har väl packat era leksaker?

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Måste ju jama att ni är riktigt duktiga/Tass Tass från oss!

    SvaraRadera
  4. Självklart kan en katt inte vara i vägen! Jag kommer ihåg när vi flyttade, vilket jobb det var. Massor av kattonger att tassifiera både när matte packade ner och sen när hon packade upp. Hon hade aldrig klarat av allt jobb utan min och Wilmas hjälp, men tror du inte att vi också fick höra att vi var ivägen? *fnys* Vi var alldeles utkattade innan allt var klart, så det är bra att ni är tre som kan ge en hjälpande tass.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Otack är en hårt artbetande katts lön. 2-beningarna skulle försöka klara sig utan oss i bara en dag så skulle dom få se hur mycket vi gör för dom. I vägen *pfft* det dummaste vi hört på länge.

    SvaraRadera
  6. Tycker er Matte ska vara tacksam att ni ställer upp och hjälper till, om ni bara legat och latat er kan ni ge er på att hon klagat då också. Suckjam, dessa 2-beningar alltså. Men vad spännande det ska bli för er att få utforska en helt ny boning.

    SvaraRadera
  7. Vilken dröm!!
    Tänk att få utforska en helt TOM lägenhet, innan tvåbeningarna fyller den med oviktiga saker.
    Sedan är det självklart att ni sitter i kattongerna... ni vill ju inte att matte ska glömma er!

    SvaraRadera
  8. *vara i vägen* har inte hört det ordet!
    PFT vad är det för ngt?
    klart ni måste få hjälpa eran matte med flyttningen till eran nya lägenhet.
    Jama med henne så kan ni ju hjälpa henne med lite iaf.

    Tass tass

    SvaraRadera
  9. Vilken utmärkt kontroll av kattonger! Tänk vad mycket spinnande ni har framför er! Nosbuff

    SvaraRadera
  10. Nu blir jag riktigt orolig. Tror matte att hon kan planera och utföra flytten själv? Det finns ju otaliga bevis på att det blir katastrofer när inte katter är involverade i planering och utförande.

    SvaraRadera
  11. spännande med en helt ny lägenhet att undersöka...*lite avis* här finns "bara" det gamla invanda och inget nytt roligt..*mutter*

    SvaraRadera
  12. Ni pryder er plats i kattongerna, matte borde bara vara glad att ni lyser upp dessa annars ganska fantasilösa och opersonliga utrymmen. Och handen på hjärtat - är det inte viktigare att NI kommer med än en massa livlösa prylar?
    Självklart borde ni vara med och inspektera, hoppas matte inte missar något viktigt nu. Som planering av var matskålarna ska stå :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  13. Åh så spinnande! Ser ju att ni har full koll på läget. Vad skulle matte göra utan er?

    Bra med Feeliwayn. Hoppas ni får ro trots oron runt er!

    Nosgos

    SvaraRadera
  14. Jamars visst var det en jamars otäck dröm som våran matte hade, suckjam.
    MEN när hon vaknade, så såg hon att jag/Sessan/ låg kvar i den varma/sköna stolen och sov, mjau
    Så GLAD hon blev då.

    Tass Tass

    SvaraRadera
  15. En katt kan aldrig vara i vägen. Vi är ju bara till hjälp för de tvåbenta.

    SvaraRadera