fredag 9 april 2010

Putslustigt

Antingen behöver matte nya glasögon, eller så behöver fönstren putsas. Det börjar bli riktigt svårt att spana in pippisarna som susar förbi. Fast vi bor väldigt högt upp, och matte är en riktig svindlare. Hon börjar nästan hyperventilera bara hon tänker på att öppna fönstret. Tyvärr blir det inte så bra resultat om man bara putsar på insidan. *suckar*


Kanske skulle man tillkalla hjälp? Fast möjligen skulle inte just denna idé fungera så bra nio trappor upp.






Detta klipp är inte nytt. Ni kanske redan har sett det, men matte envisades med att ha med snutten. Hon påstår att det är för att prova hur man gör med videoklipp. Hmm. Ska man tro på det?

8 kommentarer:

  1. *Fnissvoff*

    Tänk er slutscenen med en Tibetansk terrier...

    Ännu större...

    Osannolikt?

    OK. Det duuuuger med en liten kissekatt!

    *vift vift vift*

    SvaraRadera
  2. Vi bor på markplan men trots det så vägrar husse att putsa fönstren. Vad ska man tro om det?! Filmklippet var rätt skojsigt.

    SvaraRadera
  3. Ni är så fydiga-putslustiga, svindlare"fniss" Det är ju läskigt när det är så högt, matte kanske kan be sin mamma eller pappa om hjälp för det är klar att ni måste kunna se kotletterna! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Trassla - hihi, man kan ha många hjälpredor vid fönsterputsning. Men vi undrar över en sak. Alla tjejer satt ju och kikade ut jättelänge. Hur kunde de veta att det fanns en KATT där? *förvånade*

    Sippo - fönsterputs är nog inte särskilt poppis hos hussar och mattar. *funderar* Undrar om fönstren blir tillräckligt rena om vi ber grannen ovanför att hälla ut en hink diskvatten?

    Dui och Deco - vi tackar och bugar för berömmet. Ibland har man tur och hittar precis det rätta jamet för att beskriva något. Matte får nog lov att göra något åt fönstren. Hur ska vi annars kunna se flyguppvisningarna? Nospuss.

    SvaraRadera
  5. Det är svårt att putsa fönster på utsidan om matte är lite höjdrädd och ni bor så högt upp. Att be grannen ovanför kasta ut diskvatten kanske inte är världens bästa idé. Men det finns ju faktiskt människor som inte är rädda för höjder som kan åta sig att putsa fönstren. Jama med dom så får ni nog hjälp så ni kan se fjäderkotletterna på utsidan.

    SvaraRadera
  6. Kattson - det förstås, vi vill ju inte att någon på marken ska få diskvatten på sig. Vi är busiga, men inte elaka. Härmed vidtar projekt kotlettskådning! Något måste göras! *slår tassen i bordet*

    SvaraRadera
  7. Fytusan vilket "paket"! En fönsterputsare med katt hade vilken dag som helst fått komma och putsa mina fönster :D

    SvaraRadera
  8. Tina - visst vore det välkommet med en fönsterputsare. Alldeles särskilt med katt! Då blir ju jobbet kattfotstämplat - hög kvalitet, med andra jam! ;) Kurr och burr.

    SvaraRadera