måndag 5 april 2010

Badrumsrenovering

Matte var ute på vift i helgen och kom stånkandes hem med ett stort paket. Det är ett tag tills någon av oss missar fyller år, så det var nog ingen present. Men vad var det, egentligen?
IMG_0101  Findus: Är det en kattsäng, kanske?
IMG_0107
Rasmus: Stora mojänger, det här. *snusa*
Findus: Ska bara kolla baksidan också!

Sedan tog matte fram verktyg och började dona. Vi hjälpte till och räknade så att alla skruvar fanns med. Det räknade vi väldigt många gånger. Sedan kollade vi bithållfastheten, men då pillade matte ut skruvarna ur gapen på oss. Vi jamade också goda råd, förstås. I varje fall i början medan det gick tyst till väga. När matte tog fram sticksågen, beslöt vi oss för att övervaka arbetet på håll.
Vi var naturligtvis väldigt nyfikna på, vad det var egentligen. Då sa matte, att hon gjort en badrumsrenovering. Hon hoppades att det inte skulle sprätta ut så mycket kattsand om vår kattlåda placerades i den där ytterlådan. Hmm?
IMG_0115  Findus: Killar, vi har fått ett eget badrum!
IMG_0110
Findus: Tjoho! Jag ser dig där inne, Isak!

Det finns mycket skojigt man kan göra för kissemissar inomhus, jamar matte. Hon har googlat lite och hittat en del fankattiska förslag. Vi gillar särskilt alla förslag som finns som länkar allra längst ned på sidan. Vi vill också ha en trappa, matte!

11 kommentarer:

  1. Vilket fint badrum! Bara man slipper bada så :).
    Det ser riktigt hemtrevligt ut*avis*!

    SvaraRadera
  2. Fjutten - bada? Hemska tanke! *tassar iväg* Puh, fanns inget vatten indraget... Vi har kommit överens med matte om att vi ska pröva några dagar. Hon kan inte bestämma allt själv, heller! Tass!

    SvaraRadera
  3. Oj vilken lyxig låda. Jag tror nog att jag måste be husse fixa något liknande åt oss.

    SvaraRadera
  4. Sippo - den är riktigt mysig. Det är som nästan som en liten koja. Få se om den hindrar sandsprätt också? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Wow! Vad snygg! Vi Vill också ha! Duktig matte ni har! Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Vill också ha ett eget badrum *avundsjuk*
    Jaja Tur för er i alla fall.
    *kaninsniffar* Kaniniss
    P.S *mutter*

    SvaraRadera
  7. Jag blir såååå imponerad över vad er matte kan göra. Det blev ju hur tjusigt som helst. Skulle kunna få till och med mig intresserad av lådan. Tror jag i alla fall. *klappar med tassarna*

    SvaraRadera
  8. Ramlar baklänges av imponering!!!
    Er matte har inte alla klor i mitten av tassen, inte!
    Tjuuuusigt!
    *vift vift vift*

    SvaraRadera
  9. Vad duktiga ni varit som hjälpt matte snickra en låda till er. Tur att ni räknade skruvarna, annars hade den nog inte hängt ihop. Hoppas ni snart hittar flera grejer ni kan tipsa om

    SvaraRadera
  10. Dui och Deco - vad kul att ni är tillbaka! Jo, den blev rätt fin. *hostar blygsamt* Men det var nog för att matte fick tassistans? Nospuss.

    Kaniniss - åh, men din matte kan kanske ordna en vrå åt dig? Annars kanske du kan använda något annat som badrum ett tag... så får du ett illa kvickt! *busigt fniss* Kurr och burr.

    Gustav - visst blev det bra? Men så fick matte hjälp av tre tassverkare med kattfotsstämpel. *kråmar sig* Vi har ju bara "gått på lådan" inne, så det är lite svårt att jämföra. Men vi läser om ditt uteliv och då spritter det i svansar och tassar. Tassen!

    SvaraRadera
  11. Trassla - tack, tack! Du slog dig väl inte när du ramlade? Klorna mitt i tassen? *rusar iväg* Vi måste måste kolla mattes tassar! Kurr och burr.

    Kattson - vi hjälpte matte jätte-jätte-mycket! Tänk om lådan haft en skruv lös? Det hade ju inte gått, så det var tur vi var med. Roligt att du är tillbaka igen efter påskledigheten! *Kurr*

    SvaraRadera