tisdag 6 december 2011

Kartongkaos

Här hemma börjar det bli smått kaotiskt. Isak har varit lite irriterad i magen några dagar och kräkts. Det har resulterat i mer torsk och tonfisk än vi sett på länge! Nu har det hänt kräkolyckor på mattes sängkläder två dagar i rad, så badrummet dignar av avsköljda påslakan och täcke tills en tvättid blir ledig.


Det viktigaste är förstås att Isak mår relativt bra, men det kommer upp små hårbollar och de hjälper nog till att irritera magen. Så nu står matte på öronen i flyttkartongerna för att leta fram vår favoritgummikarda, så hon kan få bort löshåret från Mysak. Under tiden roar sig Isak med att hitta på lite bus.


Isak: Man blir väl intelligent av fisk? Klart det ska synas också! Har väl sett hur man ska posera på bilder för att se riktigt djupsinnig ut... tugga på glasögonskalmarna, ni vet.

11 kommentarer:

  1. Skönt att höra att Mysak mår bra! Hoppas matte hittar gummikardan. Synd att vi inte kan maila våran för några dar... Vi gillar våran och det var ER idé att matte köpte en!!!

    Det där med glasögon och mattar är lite känsligt...
    Vår matte blev nästan hysterisk då vi ville leka med hennes. Hon kan återigen använda linser, gissa om hon är glad, för hon ser jättedåligt annars. Hon trodde att hennes närsynhet skulle bli bättre med åren, men inte då.

    =^.^=

    Nosgos grabbar å en kram till er matte från vår

    SvaraRadera
  2. Så jobbigt att må dåligt, hoppas att det ger med sig nu och kardan kommer till rätta.Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Isak ser verkligen tankfull ut där, tror han grubblar på någon programeringsfråga där framför datorn? Hoppas han blir riktigt bra SNART, och under tiden är det ju inte dumt med sån där läckermat!

    SvaraRadera
  4. Healningsbuffar från oss.
    Inte kul när man är taskig i kistan, men det går över.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  5. MEN Isak då, är du inte riktigt bra.
    Hoppas du blir frisk igen.


    Tass Tass

    SvaraRadera
  6. Man ser ytterst intelligent ut när man utför lite skalmtuggande! :)

    SvaraRadera
  7. Stackars du
    Krya på dig
    Tazz&Kram

    SvaraRadera
  8. Lämnar Kryis Jam & Kram från oss!

    SvaraRadera
  9. Stackars Isak, men jag hoppas det bara är lite hårbollar som gör magen lite upprörd. Såna blir man av med. Jag tycker din intellektuella status är otvetydig redan utan att du biter på skalmarna, men det är klart, det läggs ju till nån form av tuffhetsfaktor då...

    SvaraRadera
  10. Vill tipsa om Temptisar som är för hårbollar. Tycker nog att det bör intagas några gånger dagligen jämte gummikardebehandling. :)

    Hoppas din mage blir lugn och fin snart igen.

    Nosgos

    SvaraRadera
  11. Visst blir man intelligent av fisk , det säger i alla fall min matte oxå :)
    Hoppas du är helt OK i magen nu !

    SvaraRadera