lördag 19 juni 2010

Happy Cat

Igår var vi verkligen inga glada katter. Till slut var det vår (o)tur att få besök av Åskar. Först blixtrade det, sedan mullrade Åskar alldeles ovanför våra huvuden. Alla tre stationskatter gjorde en rivstart från köket och uppsökte gömställen, för han lät så hemskt högt. Findus ville inte ens komma in i köket för sitt torrfoder. Till slut flyttade matte det så att skålen stod under soffan i vardagsrummet.


Som tur är, finns det andra saker som gör oss glada igen. Vi tänkte jama lite om sådana saker, eftersom vi har fått en award av snälla bloggkompisar,  Wikki och Gustav.
Vår Happy Cat-award.

Här är fem saker som gör oss glada.

Att hjälpa matte. Det är jättekul att göra saker tillsammans!
Rasmus: Kom så skruvar vi fast klösis, matte!

Mysa tillsammans. Så klart ska matte helst vara med.
Alla: Sluta blixtra. Vi vill ha gos, ju.

Goda, smaskiga saker.
Findus: Hörru matte. Det är faktiskt MINA räkisar. *lipar*

Leka är förstås skojigt. Fast gömma maten? Mjaaa...
Isak: Men matte, hur kan du ta fel på en matskål och en boll?

Lukta på spännande dofter.
Rasmus: Aaah. Kattmynta! *snusar*


Det var lite om vad som gör oss till Happy Cats. Vi hoppas, att de som vill jama om vad som gör dem glada, hämtar awarden och skriver om det. (Fast vi vet att många redan gjort det i sina bloggar). Ha en trevlig lördag!

9 kommentarer:

  1. Kul att få se vad ni tycker är kul. Vi verkar ha rätt lika intressen.

    SvaraRadera
  2. Åskar är verkligen inte kul, han var hos oss också. Håller med Sippo-bra intressen ni har, vi tycker faktiskt om de här sakerna vi också!
    Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Den där Åskar är verkligen inte så kul! Bra att det finns annat som är så mycket roligare - och gott! :-)

    Tass & Kram

    SvaraRadera
  4. Åskar är ju ingen som gör en glad, men man får i alla fall vara glad att han inte dunsar ner i huvet på en. Ni har ju dessutom mycket annat som ni blir glada över.

    SvaraRadera
  5. Sippo - mjau, det stämmer nog att det är intressant för många kissar. Gos och godis är väl aldrig fel? Tass!

    Dui och Deco - rackarns Åskar, vad han busade runt hos många igår. Vad skoj att ni också tycker om de här sakerna. Nosbuff.

    Molly och Grabbarna - nedra Åskar, han bara mullrar och skräms. Men matte kanske fjäskar med något mumsigt efteråt... Kurr och burr.

    Kattson - nä, vi slapp allt Åskar i huvudet. *suckar lättat* Det finns faktiskt massor av saker att vara glad åt. Man får tänka på dem i stället. *kurr*

    SvaraRadera
  6. Åskar, oschysst att att låta så mycket.
    Kaniniss är kvar i Danmark. *snyftar*
    *kaninsniffar* Materia

    SvaraRadera
  7. Materia - Åskar är en riktigt skurk som för så mycket oväsen. Nu blev vi ju riktigt oroliga för Kaniniss... Puh, har tassat över till er och sett att han bokat biljett hem igen. Han kommer nog snart. *tröstartass* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Verkar som vi gillar samma saker. Men jag blev betänksam när jag såg att er matte lägger maten i en ...BOLL? Då skulle jag helt gå över till färskmaten där ute, kan jag jama. Var får de alla märkliga idéer ifrån, våra människor?

    SvaraRadera
  9. Gustav - vi vet! *suckar* Visserligen har vi hört talas om rulltårta... men att behöva rulla runt en boll för att få i sig några ynka torrisar? Tänk om vi hade små uteserveringar, som du. *kurr*

    SvaraRadera