tisdag 13 juli 2010

Kontaktannons

Matte ville faktiskt frisera vårt inlägg lite den här gången. Det fick hon inte! Hon ber er läsa detta med öppet sinne. Att hon ska lägga sig i vad vi tassar ner?


Här är jag: Kontaktsökande, spänningsälskande men för tillfället ratad. Lite kluven, då min förra partner och jag klippt av förbindelsen trots vårt starka band till varandra. Skenet kan bedra, på bifogad bild har jag en bad hair day! Trots det syns mina långa slanka ben och välformade kropp tydligt.


Vem är du? Lång och slank med egen fristående låda. Bekvämligheter som både DVD och VHS ett krav. Tveka inte, jag kan tillföra spänning i din tillvaro!


Här är jag, kontaktsökande och spänningsälskande!

Misstänkt för att ha orsakat den brutna förbindelsen.

15 kommentarer:

  1. "Fniss" Vilken annons, kan få vem som helst att gå igång! Vilket jobb på sladden! "imponerade" Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Tihih vilken rolig! Ibland när matte inte ser brukar ja ta sönder hennes saker på rummet ''fniss''.. schh säg inget till matte!

    Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Fnissar så morrhåren hoppar. Jaha.. antar att matte är lagom glad på dig nu va, Rasmus. :D Men nu har hon ju en anledning att köpa en finare sak. Kanske en sån där blåstrålare. :)

    Nospuss

    SvaraRadera
  4. Dui och Deco - vi är riktigt nöjda med annonsen, fast matte påstår att den inte går att publiceras överallt. Vi förstår inte varför? *förvånade* NÅGON har gjort ett grundligt jobb med sladden! Nosbuff.

    Minus och Lennox - den var lite skojig faktiskt. *hihi* Inte skvallrar vi för matte. Det var säkert väldigt ohållbara prylar hon har på rummet... *buff tillbaka*

    Nea - matte fick en intressant, tomatröd nyans i ansiktet, och det berodde nog inte bara på värmen. Hon gormade mest om blådårar. Kanske en variant till blåstrålare? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Hihi, det var en fyndig annons! :-)

    Imponerande jobb får vi väl också jama då!

    Tass & Kram

    SvaraRadera
  6. Molly och Grabbarna - Man har det inte roligare än mna gör sig. ;) Den enda som inte blivit imponerad av jobbet är matte. *suckar* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Hi-hi, den var BRA! Jag tror minsann att det behövs någon form av preventivmedel där. Har sett att det finns skydd att trä över sladdar. I olika storlekar. Tror det säljs med anonym avsändare på internet...

    SvaraRadera
  8. sv; ''Fniss'' Fläktar brisar så bra! Glöm inte att kolla min mat recension på bloggen nu ! *nosbuffar*
    Kung Minus
    Prins Lennox

    SvaraRadera
  9. Vilken kul annons! *fnissar så morrhåren darrar*
    Men tänk på att man kan få ström i sig om man biter på sladdar, så preventivmedlet som Gustav tipsar om kan nog vara en bra ide...

    SvaraRadera
  10. Gustav - anonym avsändare på internet! *fnissar våldsamt* Tack för tipset! Matte trodde först det bara var en sällsynt fyndig formulering, men när Alice också jamade om det var hon tvungen att kolla upp det. Visste inte att det fanns! Men så har vi heller inte haft någon avknipsarkatt förut. Detta måste undersökas. Hederstass!

    Minus och Lennox - skönt med luftvispar i värmen! Ska tassa över till er. Mat är alltid spinnande. *kurr*

    Alice - uschjam, man måste göra något skoj av förargligheterna! *ler* Tack för tipset om att gömma/skydda sladdarna. Matte är dålig på sådant, för behovet har inte funnits förrän nu. Som tur var, var satt stickproppen i ett grenuttag där man kan slå av strömmen med strömbrytare, men självklart måste vi försöka förebygga i fortsättningen. Tacksamtass!

    SvaraRadera
  11. Det där ser riktigt farligt ut! Bra jobbat i värmen visserligen, men farligt, farligt. Hoppas trots det att du får napp på kontaktannonsen.

    SvaraRadera
  12. Kattson - matte säger också att det är farligt. Förstår inte varför kvittermissen har så svårt att lyssna! Nu är sladdarna insmorda med tabasco. Men matte ska förstås ändå försöka skaffa sladdskydd. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  13. Den var bra och det var bra jobbat oxå, vem det nu är som är den (o)skyldige...

    SvaraRadera
  14. Bra vibrationer.... ... har jag hört att dom sjunger,,, men detta verkar vara farliga vibrationer, alltför farliga för att va i min smak...


    Simon

    SvaraRadera
  15. Maya - lite finurligt var den nog. ;) NÅGON måste väldigt envetet ha suttit och gnagt på sladden. Tasskram.

    Simon - Hej. Fyjam, det verkar jätteläskigt! Vi hade tur att ingen blev skadad eller att det bildades gnistor. *ryser* Tass!

    SvaraRadera