tisdag 23 augusti 2011

Lyckodag

Vilken lyckodag! Mattes tur ned till centrum resulterade i en spännande, prasslig kasse som vi var tvungna att undersöka. Gissa om vi blev glada, när vi såg vad som fanns däri. Tre stycken Bambu Bitt!


Findus: Hallååå grabbar! Kom får ni se!


Vi var förstås tvungna att bedöma lukt och smak omgående, så att det var prima kvalitet. Findus blev till och med så ivrig, att han klättrade in i påsen och ställde sig i en av krukorna.


Matte berättade, att de i blomsteraffären hade koll på läget. Bland bambukrukorna satt en fint textad skylt, där det stod "Katter älskar mig!". Bra kundupplysning, tycker vi. 

14 kommentarer:

  1. Åååh har ni fått en varsin Bambu Bitt ?!
    Har den äran att KATTulera !!!
    Fast jag kanske inte ska klaga ??
    Jag har ju ett helt fält att mumsa gräs på precis bakom hörnet :)

    SvaraRadera
  2. Jamarn's lockotass :)
    Vi fick vårt häromdagen & vår lilla "Nemo" som vi tassade om /Jam & Kram från oss i ☼

    SvaraRadera
  3. Hejsan,

    får man fråga vilken blomsteraffär du köpt dem i? Hoppas det är i Stockholm. Jag har inte hittat nån i de affärer jag frågat i.

    hej hej
    Lena

    SvaraRadera
  4. Så bra att ni fått hem lite Bambu Bitt. Det måste vara en synnerligen bra affär som märker ut varor för katten. Fram för fler såna.

    SvaraRadera
  5. Vi tycker ni ska märka upp dem, och se vem som kan äta upp sin snabbast!
    Bra affär också med sådan upplysning.

    SvaraRadera
  6. Toppen grabbar !
    NU har ni lite att mumsa på... hoppas att er matte la in en stående beställning på Bambu Bittar i blomsteraffären, låt oss säga... hm... 3 krukor varannan månad eller så...

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  7. @Lena - om du letar i centrala Stockholm, har de ibland minibambu (gallergräs) på Weibulls på Sveavägen/Apelbergsgatan (nära T-bana Hötorget). Just de här köpte jag i Solna centrum, i blomsteraffären som ligger vägg i vägg med mataffären Vi, fast där finns den bara ibland i sortimentet. Har också ibland haft tur och sprungit på bambu på ICA Maxi eller Plantagen. Hoppas att du har tur och hittar bambu, du med. /Stationskattmatte

    SvaraRadera
  8. men, oj då - 3 bambubittar!!! Smaskelismask! Vi kattulerar, viiii kattuleeeerar, viiii kattuleeeerar på bambubittdagen idag!!!Tjoho!
    nosbuff å gottisar
    M&K

    SvaraRadera
  9. Jag tror IKEA hade såna förra året men de var inte lika duktiga på att märka sina varor med väsentliga saker, heder åt er blomsterhandlare :)

    SvaraRadera
  10. Nu MÅSTE jag jama till matte att hitta Bambubittar, ser ju riktigt smaskigt ut. Och kanske håller bättre än kattgräs? Vilka lyllosar ni är!

    SvaraRadera
  11. Så snällt av matte att köpa nya Bambu Bittar! Och en till er var! Ät och njut.Nosbuff

    SvaraRadera
  12. Åh vilken lyx med varsin Bambu Bitt! De ser verkligen jättesmaskiga ut! Kan det vara kompensation för det uteblivna kattgodiset i kattburken?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  13. Det där låter ju jätte mumsigt! :D hoppas ni får en bra vecka med mycket fler goda-överaskningar! :) *nosbuff*

    SvaraRadera
  14. Vad roligt att höra att det finns en blomsteraffär som identifierat sin kundgrupp! De borde få annonsera gratis.

    SvaraRadera