lördag 23 april 2011

Hulken

Här är mattes lilla hulk:


Isak: Hallåjam, vem kallar du för Hulken?


Matte hann bara komma hem från jobbet idag, innan vi jamade att vi ville ha torrisar, nu, på momangen! Vi smaskade förstås i oss med god aptit. Lagom till att matte hann inta soffläge med en tidning hörde hon det karakteristiska hulk-ljudet från köket.


Givetvis kom vi alla rusande på rad i den trånga hallen. Matte först, sedan lillmissen och därefter kapten Rödskägg. Det var förstås mattes lilla hulk, alias Isak, som satt och hostade upp inte bara en, utan två stora hårbollar. I sällskap hade de en portion nyintaget torrfoder, som vi andra visade ett visst intresse för.


Naturligtvis kom gummikardan fram. Den som ger så skön massage att man ligger och kråmar sig på golvet. Några skrammelråttors volym i päls lossnade från Mysak, och känner vi matte rätt blir det snart vår tur.


Efter det var det tid för sådd av katthavre. Självklart blev matte flitigt tassisterad av oss vid planteringen, något som vi tror uppskattades mycket.


 Visserligen en liten lintott till ängel. Men vi kände faktisk glorian över våra huvuden när vi hjälpte matte! 

Nu är det dags för tvättstuga, men där går gränsen för matte. Hittills har vi aldrig fått följa med. *sniff* Vi får väl njuta av den sista kvällssolen på balkongen. Och till alla våra vänner önskar vi

GLAD PÅSK

Bilder från webweaver.

7 kommentarer:

 1. Mysak är en betydligt vackrare hulk än den andre. Den gröne. Vi är LITE nyfikna på den där mystiska kardan - luggas den? För vi är pälsömma och åtminstone en av oss är VÄLDIGT långsint... Snäll. Men långsint.

  SvaraRadera
 2. lillie, Kajsa och Maurice - nu är vi inte pälsömma, men vi tycker inte att kardan luggas alls. "Taggarna" ser ut som koner, eller glasstrutar om man så vill. I toppen är de ca 1 cm från varandra, längst ned i botten ca ½ cm, så de sliter nog inte i tovor eller luggas. Här kan ni se hur kardan ser ut:
  http://stationskatterna.blogspot.com/2011/03/hog-mysfaktor.html
  Mysak tackar för komplimangen och hälsar att han inga planer hyser på att bli grön. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Tack, skall nog ta och testa en sådan. Om inte annat så kan de ju tugga sönder gummikonerna... Bebisborsten vi använder nu fungerar mest som massage-/gosborste. :-)

  SvaraRadera
 4. gummikarda?!?! måste väl va en borste - eller - gissar jag fel...
  Jag har en borste och en kam, fast ingen är av gummi...*suck*

  SvaraRadera
 5. Tänk så mycket päls det blir över nu på våren... Vi hulkar också upp dem, matte har letat i vår affär, men de hade ingen gummikarda. Hon ska till doktorn nästa vecka och ska titta i den affären som finns där. Hoppas hon får tag i en åt oss med!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. En svart, varm, kelig hulk slår den vi sett på TV med kattlängder. Men hur klarar sig matte i tvättstugan utan er hjälp? Klarar hon tvätten själv??

  SvaraRadera
 7. Åh vilken fin bild.
  Den sista, fast den första var riktigt mysig.
  Kram och Tazz

  SvaraRadera