fredag 1 april 2011

Inte för inte

När vi fick godis, sådana där smala sticks, så var matte lite disträ. Eller så ville hon bara se hur vi skulle hantera pinnarna. Hon bara lade ned en godispinne framför nosen på var och en av oss. Annars bryter hon dem i lagom stora bitar. De stora grabbarna såg lite konfunderade ut och nafsade och slickade prövande på pinnen.







Ingen sådan tvekan kunde ses hos lillmissen. Med några raska knips hade pinnen reducerats till små läckra munsbitar, redo att slukas. Han är väl inte avknipsarkisse för inte, heller?


Till sist vill vi påjama, att vår matte har lite fullt upp för tillfället. Även om vi inte har kattenterat hos våra kompisar på några dagar, så tassar vi runt hos er. Tiden räcker bara inte riktigt till. 

12 kommentarer:

  1. Matte har lite samma problem.. Vi kikar in som hastigast hos alla för att se om det uppdaterats, men det tar ju sin lilla tid att kommentera hos alla.. Vi hoppas allt är bra med stationskatter och matte :)

    SvaraRadera
  2. *fnissar. Inte undra på att han är en fena på sladdetti!!

    nosgos, buff å sånt
    M&K

    hoppas mattes liv lugnar ner sig snart - och att hon inte känner sig stressad!

    SvaraRadera
  3. Vi brukar också få sticksen i bitar. Hoppas matte inte läser det här och får idéer om att prova hela bitar i stället. Här bor inga avknipsarkatter, nämligen.
    Hoppas er matte snart får det litet lugnare i sitt liv och kan njuta av våren!

    SvaraRadera
  4. Inga avknippsare här heller, matte har provat. Då har Amanda tassat bort den till henne för att påpeka att hon MÅSTE dela dem i bitar för att vi ska kunna äta dem ;-)

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  5. Mormor knipsar också av sina specialare - vad är det nu de heter matte - just det - crabsticks!Jamargoda!
    Matte kämpar också mot den där tiden hela tiden. Hennes mantra är "man gör så gott man kan". Inte särskilt originellt men ganska genialiskt när man tänker efter, tycker hon :-) Och riktiga vänner vet man alltid var man har!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  6. Vilken nytta man skulle ha av en avknipsarkatt. Det är ju ganska ofta men behöver knipsa nåt. Vi förstår matte helt och fullt. Ibland hinner man bara inte kommentera allt bloggar som man vill. Men det kommer nog lugnare tider hoppas vi.

    SvaraRadera
  7. Så fina bilder på er! Hela sticks kan man ju inte äta, NATURLIGTVIS ska bitarna vara i prexis rätt storlek när man får dem. Nosbuff

    SvaraRadera
  8. hinner man tassa in hos nån hinner man oxå skriva en kattentar!*fnys*

    SvaraRadera
  9. Så klart det inte var någon match för en proffsig legitimerad avknipsarkatt! Han borde kanske ha erbjudit sina tjänster åt brorsorna också, mot en viss avgift givetvis. :)

    Nosgos

    SvaraRadera
  10. Jag brukar naffsa i mig gottepinnar i en faslig fart. Det går så fort så att matte brukar fråga om jag hann känna vad det smakade :)
    Här räcker inte heller till alla gånger och så är det nog för dom flesta av oss ibland.
    Just nu så får ju matte lägga en massa onödig tid på att försöka få sina pengar tillbaka som dragits trotts att resan aldrig blev bokad.
    Hoppas verkligen att det blir som banken säger att dom kommer att studsa tillbaka in på mattes konto igen om ett par dagar , när dom ser att bokningen inte gjorts.
    Trevlig helg !

    SvaraRadera
  11. Hm, jag brukar faktiskt knipsa av mina tuggpinnar jag med. Det går liksom snabbare att äta dem då.

    SvaraRadera
  12. Ligans Matte håller med om det där med tiden. :-(
    Tazz o Kram

    SvaraRadera