tisdag 19 april 2011

Somliga grönsaker är godare än andra

Somliga grönsaker är godare än andra, tycker vi. Kanske ni också har märkt det? När vi får hem en Bambu Bitt, blir han friserad i en kort snagg. Fast plättar i luften var inte alls lika goda. Där brer bladen och rankorna ut sig i ett grönskande svall.


Plättar i luften frodas.

Nu är det ju så med matte, att hon inte alls bryr sig om krukväxter. Enda orsaken till att hon köper några, är att vi ska ha lite kattgräsaktigt att tugga på. Så i fråga om pannkaksblomman kan man verkligen jama om ett felköp. *hihi*

I fråga om de där dunvipporna som matte köpte åt oss, kan vi konstatera att de inte var så hållbara. Undrar om det finns garanti?

Isak: Påskriset måste bestämt vara gjort av hängbjörk.

7 kommentarer:

 1. En arbetskamrat till matte säger att hennes katt blir alldeles vild av glädje när hon får de där dunvipporna i tassarna. Tyvärr tycker jag inte de ger mig något. Men då tvingar matte mig att i stället agera fjäderinspekterande påskmodell! Ni hör vad jag jamar, det är sant!
  Men vad jag egentligen vill ha jamat är att ingen kan veta på förhand vad vi katter gillar och inte gillar.
  Hoppas era dunvippor håller för några rejäla kattacker.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Det ser onekligen litet konstigt ut, ert påskris. Nästan så jag tror det är snyggare utan vippor? Men det kan ni kanske ordna?

  SvaraRadera
 3. Själva poängen med fjädrar är väl att man ska leka med dem?? Tänk vilken stor blomma matte ska få när ni inte uppskattar den. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. ja min människa har slutat med att köpa hem krukväxter, nu köper hon endast hem kattgräs åt oss

  SvaraRadera
 5. Eftersom jag utgår från att fjädervipporna är gjorda för att vi ska ha lite roligt med dem, tycker jag de är alldeles felkonstruerade. För det första finns det fjädervippor med ståltråd i! Vad gör de där? De är ju jättefarliga. Sen måste hållbarheten förbättras kattikalt så de inte går sönder vid minsta beröring.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Gustav, det skulle nog se snyggare ut utan vippor... *tassen för munnen*

  SvaraRadera
 7. Nämen har ni redan plockat ner ert Påskris *fniss*

  SvaraRadera