måndag 3 maj 2010

Åkattraktionen

Förra veckan fick matte och vi nya tapeter i två rum. Det blev väldigt fint, trots att vi inte fick hjälpa till. Efter att tapetkillen blev färdig med sista rummet, tog matte fram snabeldraken. Den gillar vi inte


Men sedan kom vår roliga åkattraktion fram! Mjau, moppen alltså. Den är en slags blandning av en rodeohäst, som man ska hålla sig kvar på, och radiobilar som man ska försöka styra. Och det bästa av allt, man kan göra detta hemma i reviret!


Rasmus: Tro inte att jag släpper taget! Yippee-ki-yay!

Rasmus: Vad jamar du? I vägen, jag? Jag hjälper ju till!

Förstår inte varför inte matte alltid använder moppen. Den är mycket skojigare, och framför allt tyst.

15 kommentarer:

  1. Visst är moppar mycket bättre än snabeldrakar. Varför människor envisas med att använda snabeldrakar är en gåta. De väsnas, är helt värdelösa som leksaker och går inte att använda som rodeohäst. Varför finns de överhuvudtaget? Fram för moppar!

    SvaraRadera
  2. mjausingen vilken lyx med en alldeles egen karusell hemma...

    SvaraRadera
  3. Lyxig med egen åkattraktion! har ni hunnit testa om tapeterna är klösvänliga? Helst bakom eller under någonting, det kan bli lite livat annars. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. *Fniss*
    Våran matte har oxå sådan däringa: *Snabeldrake* och visst är det hemskt när den kommer fram och *surrar*
    Vi går och gömmer oss då.
    Ha en bra vecka kompisar och kom gärna och hälsa på oss när ni känner för det
    det är så tomt på våran blogg
    inte många kattkompisar hälsar på oss så ofta längre :((
    Vi borde uppdatera bloggen oftare så kanske den blir mer intressant, eller vad tror ni??

    Tass på er kompisar
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. Mjausan så skoj det verkar vara att åka mopp. När min husse använde moppen så doppade han den i något som luktade jättestarkt, så vi kunde inte åka mopp. Ni kan ju öppna en liten cirkus för kvarterets katter. Fyra Dentabits per åktur...

    SvaraRadera
  6. Kattson - håller med, fy mjausingen för att klamra sig fast på en vrålande snabeldrake! Moppen är bäst! Kurr och burr.

    Maya - mmm, jättelyxigt. Det behövs inga stora maskiner heller, utan en helt vanlig matte kan stå för driften. Tasskram.

    Dui och Deco - det är jätteskoj att åka mopp. Matte är säkert också glad. Arbetet blir ju mycket roligare om man hjälps åt! Har inte testat nya tapeterna ... än. Ska tänka på det ni jamar om att välja undanskymda ställen. Nosbuffar.

    SvaraRadera
  7. Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan - snabeldrakar låter hemskt! De borde ha munkorg! Vi tassar gärna över till er. Det är ju mycket roligare om man får besök. Ha en bra vecka, ni med! Kurr och burr.

    Sippo - moppen är jättekulig! Cirkus låter som en jamarns bra idé. Ska försöka knåpa ihop en poster och sätta upp i hissen. Kön kommer nog att ringla sig i trapphuset! Och tänk vad Dentisar det ska bli... *drömmer* Tassen!

    SvaraRadera
  8. Det finns en sorts nya snabeldrakar titta på YOU TUBE och leta på Roomba Driver. Vi vill ha en sån men det är för trångt hos oss påstår husse. Man kan åka på den och den har lagom ljud också *vill ha..... vill ha*
    Husse har ingen mopp han kryper omkring som en fyrbening och spruttar med sprayflaska. Sen torkar han upp spruttet med en trasa *funderar* Mopp verkar trevligt *vill ha en sån också*
    Beträffande botulism det är så dödligt att det teoretiskt skulle räcka med 450g för att utplåna alla tvåbeningar på vår jord.
    HUUUUUGA.............
    Vill ni ha några myror av oss prima vara infångade på diskbänken.

    Varma tassar............

    SvaraRadera
  9. Pricken, Svart, Moses, Pi - kan det finnas snälla snabeldrakar? *funderar* Moppen är väldans skojig. Er husse som är så påhittig kan säkert bygga en fyrsitsmodell så att ni alla får plats. Myror låter spännande. Fast det ska nog vara någon enstaka, inte stackvis besök. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  10. Den där dammsugaren är fruktansvärd!! Vi får ont i öronen.Tack o lov att vi jämt ligger i väskor! =^.^=
    *kaninsniffar* Materia

    SvaraRadera
  11. Kaniniss och Materia - för oss med skarp hörsel och känsliga öron är den verkligen ett vrålande monster! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  12. Måste erkänna att jag aldrig kommit på tanken att rida på moppen. Väldans uppfinningsrikt av er måste jag jama. Måste testa nästa gång matte plockar fram sin.

    SvaraRadera
  13. Gustav - det måste du pröva, för det är jättekuligt! Man glider så lätt och elegant över golvet. Nåja, lätt för oss i alla fall. Matte brukar pusta och stöna lite och påstå att det går tungt. Det beror nog bara på att hon är i dålig form. Tänk hur jobbigt det hade varit om vi inte hade hjälpt till! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  14. Jag kommer ihåg min Joey han kom alltid med skurtrasor och moppen i munnen när han var liten, har varit dålig på att kommentera den senaste tiden men nu är jag igång igen, hoppas ni fortfarande följer min blogg ändå!

    SvaraRadera
  15. Em - det är något spännande med moppar och trasor! Lillmissen hämtar ner disktrasan och leker med ibland., till mattes måttliga förtjusning.

    Visst är det svårt att hinna kommentera (eller för den delen skriva inlägg) ibland? Vi brukar titta in hos dig och ska försöka bättra oss på att kommentera! Kurr och burr.

    SvaraRadera