lördag 29 maj 2010

Mästerkatten - du är bäst!

Åååh, vad vi har haft det mysigt ikväll. Legat i soffan med matte och tittat på Puss in boots. Mjau, filmen heter väl egentligen någonting med Shrek, men Mästerkatten är både mattes och vår favorit. Vilket ös, vilket klös!



Rasmus tyckte det var bra, att Antonio Banderas var med ibland. Sladden till hörlurarna såg väldigt smaskig ut! Se men inte röra, säger matte. Men det är ju ändå lördag? *suckar*


Förresten, matte vill fråga er något. När hon gjorde inställningarna till vår blogg, valde hon en (i sitt tycke) aprikos bakgrund. Så ser vår blogg ut, från alla datorer matte provat, utom vår lilldator. Där är den grisskär! Verkligen inget ont om rosa, men det är inte mattes favvofärg, om man jamar så. Så hon undrar, vilken färg ni ser. Aprikos eller rosa?

19 kommentarer:

  1. Åh, den filmen gillar jag med. Det är en riktig tuffing till kisse. Rawr! *fäktar med tassarna*
    Angående färgen så måste vi jama att... uhm... eh. Jodå...

    SvaraRadera
  2. Sippo - japp, det är en riktigt cool cat! Rasmus blev så imponerad av honom, så han ville också tassa runt och klösa in sin initial i väggarna här hemma. Men vi andra lyckades stoppa honom. Fast visst ser det tufft ut...

    Färger är svåra. Isak påstår att bloggen är citrongredelin. *hihi* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med en riktig myskväll. Mästerkatten rockar! Angående färgen skulle vi säga aprikos med en stark dragning åt rosa. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Dui och Deco - bli kliad på magen och runt öronen, och samtidigt se på en tuff kisse. Kan det bli bättre? Mästerkatten är coolast! *klöser med tassarna i luften* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. För att börja från slutet: på min skärm är bakgrunden mer rosa än aprikos. Men det gör inget, huvudsaken är att det jag läser är bra. Och det är det. Däremot är jag inte så förtjust i filmen. Tycker inte om när man klär ut katter nämligen. Det finns de som gör det i verkligheten också och det kan vara väldigt jobbigt för katterna. Har sett flera tråkiga exempel.

    SvaraRadera
  6. Kattson - lustigt att bloggens färg kan se så olika ut. Vi tackar också för den fina komplimangen. Angående filmen, måste vi erkänna att matte och vi aldrig tänkt i de banorna. Fast vi skulle nog inte alls gilla att få kläder på oss, tror vi. Det är nog annorlunda, om missen inte har så varm päls, och får på sig något plagg som värmer och liksom inte hindrar rörligheten. Självklart kan flytvästar eller reflexvästar vara bra. Men söta/tuffa utklädningskläder verkar bara onödigt, i vårt tycke. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Vi klosterkatter tycker att Mästerkatten är häftig! Gammelmatte har alla tre Shrek-filmerna och matte säger att katten är det bästa i dem... raowr!

    Färgen på hemsidan är helt ok, tycker vi. Aprikos eller blekrosa... spelar det någon roll? Den är i alla fall mycket mer aprikos än blekrosa och absolut inte grisrosa!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  8. Vill bara förtydliga det jag sa om att klä på katter kläder. Att klä katter som inte har nån, eller vädligt tunn päls kan vara OK, men när man börjar använda katten som en docka - det är då jag tycker det är fel. Tyvärr finns det de som gör det.

    SvaraRadera
  9. Imma och klosterkatterna - Mästerkatten är helt klart Hjälten i filmerna! Men Shrek och Åsnan kan ju få vara med, de också. ;) En cool kisse är han, i alla fall.

    Bakgrundsfärgen är en petitess, men det var bara så snopet för matte att bloggen såg helt annorlunda ut från en annan dator. Dessutom i en väldigt o-mattig färg. Men vi ville ju ha en mild bakgrund, så att det går lätt att läsa, och det verkar ju ha funkat. Kurr och burr.

    Kattson - mjau, vi trodde nog att vi tyckte ganska lika i sak. Matte liksom redde ut tankarna medan hon knattrade ned svaret på kattentaren. Tass!

    SvaraRadera
  10. Mjau, vad det svänger! Vi gillar också filmen och Mästerkatten är ju så bra! :-)

    Tass & kram

    SvaraRadera
  11. Molly och Grabbarna - visst gör det? *gungar med* Puss in boots är bara bäst! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  12. jag ser aprikos en mild sommar färg som passar jätte fint! :)

    SvaraRadera
  13. Em - åååh, men då har nog du samma färg på skärmen som matte valde! Det var precis så vi ville att bloggen skulle se ut! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  14. Åh de e svårt med färger tycker ja. Skulle ja jama vilken färg ja tycker de e så blir det nog min nosfärg efter en lagom lång tupplur!

    Nu la matte sig i och vill ja skall skriva att den ser mer blekrosa ut hos oss och de gillar vi.

    SvaraRadera
  15. Nea - visst kan det vara klurigt! Hmm, så bloggen ser blekrosa ut hos er? Vad kul att ni gillar färgen. Rosa är inte mattes favorit, men vi ska jama åt henne, att hon ska tänka Neas-nos-färg. Då låter det liksom mycket tjusigare! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  16. Härifrån är den aprikos, det är ju årets modefärg så den kan ni gott behålla. Alla som ser rosa på sina skärmar kan ta och fixa sina inställningar! :D

    SvaraRadera
  17. Tina - vad kul, är det modernt? Noll-koll-matte lyckades träffa rätt... Hon valde en färg som inte skulle skära sig mot Findus orange kalufs! ;) Kurr och burr.

    SvaraRadera
  18. Hos mig är färgen jättefin aprikos. Den där filmen har jag inte sett, men matte har läst en bok om honom, katten. Fast jag vet inte om jag skulle vilja ha stövlar? Verkar rätt opraktiskt, om jag får jama min mening. Tass!

    SvaraRadera
  19. Gustav - aprikos va´re här! *ristar en skåra i stolsbenet* Som vi tänkt det hela! Kattstövlar? Njaää, ingen hit kanske. Annat än att man kan ta sig torrtassad igenom vattenpölarna. Men då skulle man säkert snubbla i musjaktsprinten, och då kan det väl lika gärna vara. Nää, bättre att vara bartassad. Tassen!

    SvaraRadera