lördag 8 maj 2010

Underbart är stort

Mmm, vi har fått ett nytt favoritgodis. Parmesanost. Smakar mums. Fast i vanlig ordning tycker vi, att matte är lite snål med godbitarna. Det borde vara stora smakbitar! Hon påstår, att det inte är bra för oss att äta för mycket av den maten. Det kanske stämmer. Men ibland har vi en liten, liten misstanke om att hon säger så, för att få mer av godsakerna för sig själv. 


   Isak: *sniffa, snusa* Lagom lagrad. 
Findus: *tugga, slick* God smak!

Helt klart kommer parmesanost att finnas med på vår topplista med mattemat, som också är kattgodis! 
  • parmesanost
  • leverpastej
  • räkor
  • rökt skinka
Måste fundera lite till, över vad som ska finnas med på listan. Den är under konstant renovering ... revidering.

11 kommentarer:

  1. Kattson - Dentabits måste helt klart vara med på kattgodislistan! Och det får minsann inte matte smaka! *stampar med tassen* Någon rättvisa får det vara. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Visst finns det mycket gott! Parmesanost har vi missat, ska jama om det!Men som sagt snåla brukar vara förnamnet! Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Dui och Deco - osten var jättesmaskig. Förstår inte heller varför matte ska vara så *hrm* sparsam med godiset? Hoppas ni fick rejält med dentisar igår, i alla fall. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Men tonfisk måste väl vara med. När jag ätit upp inneiållet kan jag ligga i timmar o slicka tomburken med slutna ögon o djupt spinnande. mmm...

    SvaraRadera
  5. Vi börjar dreggla bara vi tittar lite snabbt på er lista..speciellt när vi kommer till rad 3..

    //Tre katter

    SvaraRadera
  6. Hej Xantippa! Välkommen till oss. Vi kan inte förstå att vi glömde tonfisk! Vi brukar kattnappa tonfiskburkarna och ligga och slicka rena dem. Sedan hittar matte burkarna på alla möjliga konstiga ställen.

    Vi har sett dina tassavtryck hos lite olika bloggkompisar. Har du kanske en egen blogg, så vi kan tassa över och hälsa på? Kurr och burr.

    Tre katter - mjau, nog börjar man slicka sig om nosen, alltid, bara man tittar. Det är ungefär som när matte plockar ner våra tallrikar från skåpet då vi ska få mjukmat. Det ljudet känner vi igen, även om hon försöker smyga. *hihi* Räkor är mumsigt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Hej. Vad kul att ni noterat mina tassavtryck! Jag har ingen blogg, men blir mer och mer sugen på att skaffa en. Så det blir nog så vad det lider...

    SvaraRadera
  8. Xantippa - vad roligt om du skaffar en egen blogg. Då kommer vi och hälsar på! Tass.

    SvaraRadera
  9. På våran lista finns även mjukost och fisk också, matte älskar fisk, så det får vi ofta. Torsk är gottast.

    Mjauis

    SvaraRadera
  10. Smulan & Amanda - vad bra, att vi blev påminda om listan. Den behöver fyllas på med fler gottigheter! Vi gillar också mjukost. Philadelphia är mums! Fisk är ju väldans smaskigt. Kan inte förstå att vi glömde det. Bra att matte och ni tycker om samma saker, så det serveras ofta. Kurr och burr.

    SvaraRadera