måndag 24 maj 2010

Mera fest!

Nu är det äntligen kurrisens tur. Mattes lillbamsing! 


Härmed kurras en fyrfaldig leverpastej för FINDUS, som fyller TRE ÅR idag! GRATTIS! 


Hurrjam för Findus!

Vi har fått lite, lite av smaskig leverpastej efter frukosten. Det vankas mera gott ikväll, för då får vi tonfisk. Mums! Tyvärr slutar matte sent ikväll, men det kan inte hjälpas. Fest ska det bli i alla fall!

Om någon undrar, hur man kan vara en lill-bamsing, så var det så att Findus hade en röd storebror på dryga fem kilo. Han hette Mini. *fniss* När matte hämtade Findus, så förstod vi att Findus minsann också skulle bli en stor, ståtlig kisse. Även om han just då var liten som en  ulltuss. Så i väntan på att Findus skulle bli större, fick han vara mattes lillbamsing. Det kallas han än idag, med fånig jollrig matteröst. Människor!

16 kommentarer:

  1. Stort jamande grattis till Findus! *klappar tassarna* Hoppas du får många presenter att leka med. Att våra människor pratar till oss med fånig jollrig röst, är nog något vi får stå ut med. Husse låter inte klok. *ryser*

    SvaraRadera
  2. Vi ropar i kör: MJAUUUUUUUU till dig på din födelsedag!!! kJAM kJAM!! <3

    SvaraRadera
  3. Jam, Jam, Jam, grattis på födsledagen! Hoppas att du får paket också! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. *svansdansar* för födelsedagskatten Findus

    SvaraRadera
  5. Ja må han jama, ja må han jama ja må han jama ut i huuuundrade år. Ja visst skall han jama, ja visst skall han jama. Ja visst skall han jama ut i huuuundrade år!

    SvaraRadera
  6. Ett fyrfaldigt jam för Findus: hurrjam! hurrjam! hurrjam! hurrjam! *svanshonnör*

    SvaraRadera
  7. Stort grattis Findus på din 3-årsdag! Hipp hipp hurra! :-)

    SvaraRadera
  8. Kurr, Kurr, Kurr, Kurraaaaa! för Findusen som fyller år idaaaaa!
    Haddinäran att Kattulera!
    *Nosbuffar*

    SvaraRadera
  9. Vilken födelsedagshyllning du fått från många av dina kompisar, Findus. Hoppas matte hade med sig nåt riktigt gott hem. Fördelen med att nån fyller år när man är flera katter är ju att alla får godis. Man kan ju inte fira bara en av er. GRATTIS!

    SvaraRadera
  10. Sippo - tack, tack! Tänk att det är fler människor än matte, som jollrar med oss katter. Men som du jamar, man får vänja sig! Tassen.

    Indigo Blue - tack för mjauet, mina vänner! *spinner* Tasskramar.

    Dui och Deco - man tackar och jamar! Paket är kul, både prassliga pappret och presenten. Men jag får vänta lite till på min present. Matte jamade något om att ampelliljorna inte såg så goda ut! ;) Man vill ju ha en spröd, fräsch deliKATTess. Nosbuff.

    SvaraRadera
  11. Maya - tackjam, vi svansdansar här med! Å´ sen tar vi en rumprumba! *svänger akterpartiet*

    Nea - wow, vilket ös och klös! Tackar för sången, vi mjauar med!

    Gustav - jamtack, jamtack, jamtack, jamtack! *svanshonnör tillbaka*

    SvaraRadera
  12. Molly och Grabbarna - man bugar och jamar! Tack, kompisar, ni är för gulliga! *torkar rörd tår*

    Liza - tackar för kattulationerna och kurrandet! Nosbuffar. Ps. Hoppas att du har fått ordning på kajsingarna hemma på taket!

    Kattson - tack! Mjau, alla är så snälla så! Nu har vi festat på tonfisk ikväll. *mums* Många födelsedagar och mycket tonfisk har det blivit i maj! Alla Stationskatter fyller nämligen år i maj, och precis som du jamar så får ju alla tre godsaker då. Tassen!

    ALLA - glömde ju att berätta om vad Katterna i Bie (Pricken, Svart, Moses, Pi) hade för present. En livs levande mus, som de fångat vid sin altan! Det är ju så att rumpan börjar vagga vid blotta tanken. Tack, vänner! Alla är förresten välkomna över på lite natt-katt-vickning. NÅGON kanske kan hjälpa oss att komma åt resterna av torskgrytan... Kurr och burr.

    SvaraRadera
  13. Ojsan, jag hann inte riktigt med i svängarna! Ett jättestooooort Kattis till 3-åringen! Minus och Linus hälsar också och jamar att röda pälsar är inne just nu! Fattar inte vad dom menar, för Linus gick just ut!? :)

    SvaraRadera
  14. Fjutten, Minus och Linus - tack så mycket! Konstigt, det där med röda pälsar. Att de kan vara inne och ute samtidigt? *funderar* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  15. Kaniniss:Redan så gammal!
    Materia: Kaniniss du är ju 25.
    Kaniniss: ja men... Grattis i alla fall! ;D

    SvaraRadera
  16. Kaniniss och Materia - tack, tack! *spinner* Visst är det bra, att man alltid känner sig precis lagom gammal. Kurr och burr.

    SvaraRadera