tisdag 11 september 2012

Far dit pepparn växer!

Som ni kanske vet, så är Isak något kräsen med maten, och har en lite känslig mage. Därför har han då och då fått äta Hill's i/d för att få ordning på magen. Den maten tycker alla tre missarna smakar förträffligt! Nu är det så, att svarte Mysak inte alls har någon lust att återgå till det vanliga torrfodret, utan rätt och slätt matvägrar när matte försöker servera det.

 Isaks mumsiga torrisar.

Därför står matte alltid och övervakar morgon- och kvällsmaten, så att Isak ska få ha sitt läckra torrfoder för sig själv. Vem som nu annars skulle äta upp det? 

 Förstår inte alls vad du menar, matte.

 Men inte skulle väl jag äta ur Isaks matskål? *host*

I vilket fall tycker vi att det är fräckt att ha torris-attrapper av läckerbitarna på köksbänken när man lagar mat. Människor får bara inte luras på det där sättet!

 Lurendrejeri-torrisar. Svartpeppar smakar inte gott alls, kan vi meddela.

10 kommentarer:

 1. Verkligen fräckt av matte att först misstänka er för att tjuväta av Isaks mat och sedan hålla på med falska torrisar.

  SvaraRadera
 2. Fy Jamars, de e otäcka de där torrisarna, de svarta

  SvaraRadera
 3. Men grabbar... allvarligt alltså...
  NOSAR ni inte på okända torrisar innan ni slukar dem???
  Dom där svartingarna luktar ju jättestarkt och är urläbbiga... BLÖRK...

  =^.^=

  Kram till er matte och nosgos till er

  SvaraRadera
 4. Hahahaha! Vilka hemska torrisar! Själv har jag aldrig riktigt förstått att torrisar är mat... inga av alla smaker jag har fått nosa på har passat mig.

  SvaraRadera
 5. Vi blandar Hills i/d och Hills c/d, som är för att undvika njurbesvär. Båda sorterna är bra för alla tre katterna. Sedan får Puff, som är extra känslig i magen Hills i/d blötmat på morgonen, och då får bara hon, och de andra "vanlig" seniorblötmat. Så har vi hållit på många månader, och Puffs mage håller sig skaplig, och Piff har inte fått tillbaka sin urinvägsinfektion. Så alla är nöjda och friska så här långt!

  SvaraRadera
 6. Men har matte verkligen såna där lurisatrapper i köket? Kan det verkligen vara tillåtet?

  SvaraRadera
 7. Jamar som Hjulia , Smulan o Amanda =
  Luktar ni inte NOGA på saker och ting INNAN ni slukar det ??!!

  SvaraRadera
 8. SÅ FRÄCKT att luras sådär, är man säker på att det är gottiga saker så luktar man ju inte så noga man VET ju att det är gott.Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Ni äter torrisar och Lill-Spinkis (Chinook) tuggar på en plastmatta! Han älskar att tugga sönder kuddar, trasmattor och plastmattor. Ja allt som har med textilier att göra! Man kan fråga sig varför han gör så. Har ni kanske något svar på det?
  Puss på gosenosarna ♥ Och Natti natti

  SvaraRadera
 10. Fräckt att anklaga er för att tjuva av Isaks torrisar, det kan väl alla se hur oskyldiga ni ser ut.
  Men vilka luringar till torrisar er matte använder i maten, så får man väl inte göra?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera