söndag 15 december 2013

Lömsk attack

katzen-0020.png von 123gif.de

Trevlig tredje advent!

Hujedajam, idag råkade lillmissen ut för en lömsk plåtattack. Han satt i godan ro och mumsade på kvällsmatstorrisarna när plötsligt en ugnsplåt gjorde en kamikaze-attack uppifrån spisen. Som tur var skramlade den ordentligt när den föll, för den landade alldeles i närheten av Rasmus huvud. *ryser*

Som ni kanske förstår, så var matte inblandad i händelserna. En avsvalnad djup plåt som det varit köttfärsbiffar i flyttade hon tillfälligt upp på en liten kastrull, medan hon hällde upp linssoppa i en plastburk för att sätta in i kylen. Men hallåjam, man tycker ju att hon borde kunnat kontrollera att den lilla kastrullen stod mitt under plåten?! Det gjorde den inte.

Som tur var blev kvittermissen varnad av den dundrande plåten och hann skutta undan. Sedan var det desto trevligare att slicka upp den goda, kryddiga skyn som sprätte ut åt alla håll. Konstigt nog försökte matte komma åt att torka upp den frestande skyn under halvkvädna eder mellan sammanbitna tänder. Vilket slöseri med en sådan läckerhet!

9 kommentarer:

 1. Håller med er om att det var fasligt onödigt av er matte att ödsla energi på att torka upp den goda skyn som ni ju kunde få som mellanmål!!

  SvaraRadera
 2. Ni hade gjort torrk-jobbet säkert mycket bättre än matte. Tur att Kvittermissen hann undan när plåten kom farande!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Flygande plåtar? Flygande mattor har vi hört jamas om med flygande plåtr låter läskigt! Tur att Rasmus hann undan! Men vi förstår inte varför inte ni fick det gottiga som hamnade på golvet. Vet inte er matte att ALLT som ramlar ner på golvet är vårt? Dessutom hade ni säkert gjort bättre jobb med att torka upp än matte.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Efter en sån skräckupplevelse förtjänar man absolut lite sky tycker vi! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Vilken läskig plåt som jagade stackars kvittermissen! *ryser*
  Kram från mig och Kurrelisvansvift från Bröderna Bus och Busan. ♥

  SvaraRadera
 6. Fyjam, så läskigt med flygande plåtar, tur den missade ditt huvud, kompis <3 Förstår inte varför inte matte lät er proffs torka upp den delikatta skyn :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Fy hundan så otäckt med flygande saker! Rasmus är säkert en modig katt, hade det varit Frank som drabbats hade han suttit under soffan och darrat fortfarande...
  Men ni fick väl slicka upp lite ändå? *orolig*

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Tassar in igen för att önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år ♥
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ojoj, de går hett till hos er märker vi. Tazz&Kram

  SvaraRadera