måndag 13 oktober 2014

Någon fördel ska man väl ha...

Alltså. Någon fördel ska man väl ha, när matte varit bortrest 5 dagar till släkten uppe i norr? Det har ju inte gått någon nöd på oss, med snälla kattvaktsgrannen som har tagit hand om oss, men det är ju inte riktigt samma sak som att ha matte hemma!


Även försiktige Isak har förstått, att det är viktigt att hålla sig väl med grannen. Det är ju hon som kommer och ger mat och fixar lådan, samt gosar och klappar oss förstås. Hon gillar oss tre grabbar. Så Isak kommer gärna fram och stryker sig längs benen på grannen när hon tittar in. Hon är bra, grannen!

Men, som jamat, någon fördel ska man väl ha när matte har varit borta? Hon blir nämligen lite glömsk när hon har bytt miljö. Lämnar sneakers med tillhörande skosnören obevakade. Och sina skinkmackor! Det gillar vi, särskilt Rasmus och Findus. Mysak är gladast över, att han har matte att ligga och kurra bredvid i sängen. Många pannbuffar blir det också. Skönt att du är hemma, matte!

6 kommentarer:

 1. Tänk att man ideligen ska behöva påminna sina människor om var de ska vara! Nämligen hemma hos oss! Hoppas hon håller sig där nu.

  SvaraRadera
 2. Det är bra med kattälskande grannar!
  Men matte var väl fullastad med presenter till er när hon kom hem?
  Några sneakers och skinkmackor har ni absolut gjort er förtjänta av, men vart är räkorna och den andra festmaten?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Härligt att matte har kommit hem efter lite Söm-Ester. Toppen att ni gillar kattvaktsgrannen och inte är blyga för henne.
  Allra bästast är nog att matte blev lite glömsk ;-)
  Fritt fram för Rasmus att göra snöretti, för Findus att norpa skinkan från mattes macka och för Mysak att pannbuffas ;-)

  Nosbuffar till er grabbar å en kram till matte
  /Amanda & matte Julia

  SvaraRadera
 4. Så bra att det funkar med grannen!Men visst är det bäst när det är som vanligt men bra om man får lite extra gos och goda saker så klart! Nsobuffar

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att ni har en snäll granne som kan passa er när er matte är på rymmen , hoppas hon varit generös med gottiset också :)
  Tänk vilken tur ni har att er matte gått och blivit lite glömsk på sin resa så att det både bjuds på snöretti och skinkmackor *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Det bästa med att sakna någon riktigt mycket är att man blir så jamarns lycklig när den saknade kommer tillbaka <3 Skönt att matte är på sin rätta plats igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera