söndag 12 maj 2013

Knattelirare i buskarna

När matte kom hem från simhallen imorse, såg hon att Rasmus hade parkerat sig i vardagsrumsfönstret och intresserat spanade ut. På gården, alldeles utanför fönstret, pågick en spännande fotbollsmatch mellan två knattespelare och deras mamma. Gustav brukar ju berätta om att det är så enastående trist när hans favoritgranne kommer hem till dem för att se på fotboll på TV. Men att vara åskådare på plats är en helt annan sak. Småkillarna var verkligt innovativa talanger, som frejdigt använde såväl händer som fötter för att få ordning på bollen. Inte heller var det så noga med var spelplanens gränser befann sig. Vid behov kunde spelet förläggas till buskarna nedanför Rasmus fönster, så att han liksom befann sig på parkettplats.

Heja knattarna, det där går ju galant!

7 kommentarer:

 1. Oj vad spinnande att få sitta på första parkett! Tänk vilken skillnad ni har på utsikten nu mot i gamla lägenheten där allt var som små myror på marken. Förstår att Rasmus hade en skoj stund i fönstret!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Låter spinnande att se på lite lajve fotboll :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det mer spinnande att se på fotboll på plats! Spelerna i Knatteligan var säkert duktiga :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Kul med så mycket underhållning på nära håll! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Teve och på riktigt kan förstås inte alls vara samma sak! Nu har jag ju bara sett de där låtsasgubbarna på teven. Är säker på att jag gärna skulle vilja vara med och spela om jag hade några knattar här utanför!

  SvaraRadera
 6. Bor man i Solna måste man ju ha koll på de matcher som spelas i närområdena.

  SvaraRadera
 7. Förstår Rasmus entusitassm - det är ju en helt annan upplevelse att följa en match live, från parkettplats. En tv-sändning ger inte alls samma närvarokänsla.
  Tassklappar

  SvaraRadera