fredag 20 september 2013

Fest!

Mums, här har det varit fest! När matte kom hem, hittade hon en massa mystiska pappersstrimlor innanför dörren. Så småningom upptäckte hon ett sönderslitet kuvert, där något rosa skymtade fram. 

Det var snälla Alice som haft ett jubileumslotteri på sin blogg och lottade ut gottisar till sina bloggvänner. Och vi var en av vinnarna! Tack Alice! Dessutom var Alice, småbrorsorna och deras matte så gulliga, att de skänkte pengar till en kisse på Södertälje katthem som behövt besöka veterinären en hel del.


Den blå påsen är en massakrerad påse med Dreamisar, som vi mumsade på i väntan på att matte skulle dyka upp. Jam, vi får ju inte kvällsmat förrän hon är hemma från jobbet, och förresten så var ju kuvertet adresserat till oss! Det enda matte sa, var att hon hoppades att alla tre hade fått smaka. Hmpf! Nederst till höger är det trasiga kuvertet, med en rosa påse Dreamisar som tittar ut. Dessutom hade Alice och brorsorna skickat med en musling, men den hade vi gömt på ett säkert ställe så att inte matte hittade den. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som vi. *gladsvans*

13 kommentarer:

 1. Vilket kalas! Bra jobbat med paketet!Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Såna busungar ni är som öppnar posten innan matte är hemma. Vi säger som matte, hoppasatt ni ALLA TRE fick mumsa på godsakerna ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Heja Stationsmissarna! *tassen upp*
  Har man en matte som envisas med sån där diet får man ta tass om gottiset själv och ha party när matte är på jobbet. *fnissjam* Hoppas ni fick smaka alla 3 och att det var gott!
  Matte skrattade gott och länge och sa att det är skönt att höra att hon inte är ensam om att ha huliganer hemma, jag vet inte alls vad hon menar med det.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vad snällt att ni hjälper matte att öppna posten så hon inte behöver bekymra sig om det när hon kommer hem från jobbet. Och visst är Alice jättesnäll som hjälper sina gamla kompisar på katthemmet. Z behöver verkligen all hjälp han kan få.

  SvaraRadera
 5. Så duktiga ni är som öppnar posten alldeles själva! För det var ju post till er. Bra jobbat kompisar! :)
  Vi hoppas bara att ni delade lika ;)

  SvaraRadera
 6. vad ska man med brevkniv till när man har sådana ypperliga brevsprättare som ni är?! Mysigt med så spinnande post.
  Kurrelisvansvift

  SvaraRadera
 7. Vilken TUR ni har som får posten IN där hemma, så att ni kan göra såna här fynd! Grattis till er! Här kommer posten i en dum plåtlåda ute vid vägen, helt omöjlig att öppna ens för den mest uppfinningsrika katt. :(

  SvaraRadera
 8. MEN, vad duktiga ni är! :D

  Varken Frank eller jag kan öppna förpackningar... Kanske att ni kan lägga ut en bild för bild-beskrivning på hur man gör?

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 9. Jamar som Gustav !
  Vilken tur ni har som får in posten direkt hemma hos er !
  Här får man snällt vänta på att matte eller husse ska tassa iväg till en brevlåda.

  SvaraRadera
 10. Jama om service! Ett brev med gottisar som dimper ner innanför dörren.

  SvaraRadera
 11. Jam det VAR ju er post... Och är hon inte hemma, så FÅR hon inga gottisar! Så det så! :)

  SvaraRadera
 12. Visst var det fina grejor vi vann hos Alice, inte alls konstigt att ni hade svårt att hålla tassarna borta från dem :-) Jag har inte hunnit visa mina vinster än, men ett inlägg är på tass :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 13. Fast de va väl inte ni va? Ni hade säkert haft inbrott. Fattade inte Matte det??

  SvaraRadera