måndag 2 september 2013

Reklam

Matte och vi vill göra reklam för ett Groupon-erbjudande som stöder Stockholms katthem. Allt som samlar in pengar till katthem bör uppmärksammas. Groupon kan man ladda ner till smartphone och få erbjudanden genom. 


Tillägg måndag kväll: med tanke på Gustavs kommentar nedan, vill vi vara tydliga med att det är just detta specifika Groupon-erbjudande vi gör reklam för - att skänka pengar till Stockholms katthem. För många har det blivit besvärligt att skänka pengar via SMS till välgörande ändamål, om man inte har registrerat ett konto någonstans. Dock krävs det även med Groupon att man är registrerad.

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att det är seriöst, men rent generellt kanske man ska vara försiktig med Groupon, se

  http://www.dn.se/ekonomi/anmalningarna-mot-groupon-hopar-sig/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så trist att läsa. :( Självklart vill jag inte göra "falsk" reklam för något, men detta med insamling till katthemmet tyckte jag lät bra. Sedan har jag hittat några bra introduktionserbjudanden på gym och kroppsvård, som jag har utnyttjat och tycker har varit bra, men det är nog lättare att ha lite koll på hur seriöst det är när det gäller företag där man bor (som i mitt fall). Men självklart ska man alltid vara kritisk och kolla upp vad det är för några som står bakom, och vad värdet kan tänkas vara. När jag tänker efter, har jag valt att få erbjudande som gäller "min" stad, men inte för shopping, för där kom det upp så mycket skräp och krimskrams, enligt min åsikt.

   Radera
 2. Vad tråkigt om de inte skulle vara seriösa för det lät ju jamarbra med insamling till katthemmet!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Jag har handlat en hel del via Groupon och jag tror att man måste läsa det finstilta också. Folk gör inte det och sen anmäler dom istället. Värt att tänka på. Tazz&Kram

  SvaraRadera