onsdag 26 mars 2014

Mattes pojkeMattes pojke, det är jag. Isak. Påstår matte alltså. Bara för att jag inte gillade när hon stängde till dörren när hon gick på sin låda. Det brukar hon inte göra, men gissar att hon skulle göra sig till lite för att mormor var på besök? I alla fall så tycker jag att saker ska vara som de brukar, så jag hoppade upp och tog tag i handtaget till toadörren och öppnade dörren. För att vara säker på, att den inte skulle slå igen av misstag, var jag noga med att peta upp den på vid gavel. Det tyckte visst matte var lite onödigt? Bara för att jag gärna vill vara med där matte är (denna gång på toan), så sa hon att jag är mattes pojke. Pffft.

7 kommentarer:

 1. Ni ärALLA tre Mattes pojkar, tror vi!
  Du är SMART Isak som lyckades få upp toadörren. Dörrhantag ÄR knepiga och det är inta nånga som KAN! Duktigt gjort Mysak! :)
  Nu gäller det att du lär de andra grabbarna konsten också, vad spelar det för roll om mormor är på besök ;-)

  =^.^=

  Kram å nosgos
  /Julia & Amanda

  SvaraRadera
 2. Men vad du kan! *stora ögon* Ingen av oss har kommit på det där dörröppnarknepet? Mycket förargligt, för jamarns så användbart. Alla stängda dörrar är ett otyg. Här stängs också dörren till mattelådan så fort fler är i huset? Eftersom vi inte är så smarta som du, Isak, brukar vi sitta på rad utanför och vänta. :(

  SvaraRadera
 3. Här tror vi faktiskt precis som Amanda att ni alla 3 är mattes pojkar! :)
  Men vad duktig du är Mysak! Kan inte du lära oss hur man gör på vårt party vi har imorgon? Tänk vad förvånad matte skulle bli sen... :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. äsch, du är väl inte "mattes pojke" och sånt larv. Hon är ju DIN MATTE! Och hon skall väl inte tassa omkring utan dig?! Eller?! Vem vet vad de kan ställa till med när de går på toa själva?! Galenskaper! DET kan de ställa till med! hrmpf! Och inte nog med det! De kan SKADA sig!!! vi måste vara med och ha UPPSIKT över dem! pfffft!

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Klart att du ska vara där matte är. Och när man gör saker ska det göras ordentligt. Att bara öppna dörrar på glänt, det gör bara amatörer. Du är så jättevacker på bilden, Isak. Är säker på att du är om möjligt ännu vackrare i verkligheten.

  SvaraRadera
 6. Buddis är också likadan. Skriker utanför toalettdörren så fort matte eller husse är där inne. Han vill vara med precis överallt. ;-)
  ♥ Kurrelisvansvift & Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Inte konstigt du blev konfunderad när matte plötsligt stängde dörren. Tycker att du hanterade situationen på ett mycket rådigt och tassningskraftigt sätt!
  Tassklappar
  PS Jättefin bild på dig, så fina ögon du har!

  SvaraRadera