fredag 28 mars 2014

Persiennharpa

Kvittermissen har ju redan tidigare visat att han är en talangfull musikant när det gäller spegelbas. Nu har han breddat sin repertoar. Kanske har han tagit privatlektioner av katten Sippo? Rasmus har nämligen börjat spela persiennharpa på morgonen. Balkongdörrens persienn sitter på insidan av rutan och utgör ett alldeles ypperligt övningsinstrument. Matte verkar uppskatta lillmissens solon på morgonkvisten, för hon tjoar upplivat från sängen. Tur att vår lilla konstnär får en sådan uppmuntran av sina närstående! Hur ska man annars utvecklas musikaliskt?

11 kommentarer:

 1. Såå fin bild! Vad mysigt för matte att bli väckt med lite musik tidigt på morgonen! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Du ÄR en ovanligt begåvad kisse Rasmus! Inte behövde du några privatlektioner av Sippo, bara en persienn som fanns på rätt ställe... På lagom tasshåll *fniss*

  =^.^=

  Nosgos grabbar å en kram till matte från min
  /Amanda

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att höra att Kvittermissen breddar sig inom olika områden. Och allt annat än att matte tjoar uppskattande från sängen när övandet startar vore en överraskning. För att bli riktigt duktig på ett instrument, oavsett vilket, krävs övning. Och det gäller naturligtvis att öva när inspirationen är på topp, vilket den ju ofta är på morgonen.

  SvaraRadera
 4. Jag blir nästan avundsjuk på Rasmus som har tillgång till detta ypperliga instrument! Om jag hade det skulle jag säkert också öva på morgonen, pigg och utvilad. Matte måste ha ett gott musiköra, eftersom hon förstår att uppskatta konserterna så mycket!

  SvaraRadera
 5. Vad snäll och duktig du är Rasmus som spelar ljuv musik för din matte på morgonen. Hon måste vara jamarglad över din omtänksamhet!
  Härlig bild på dig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Rasmus-musik är som ljuv musik för små kattöron, men kanske inte för tråkiga tvåbeningar!
  Kurrelisvansviftskram ♥

  SvaraRadera
 7. Nämen så kul att det är fler som tar efter och börjar med persiennharpa. Här hemma är det likadant med vår husse, han tjoar som bara den när jag spelar ett par ackord på morgonen.

  SvaraRadera
 8. Klart att din matte uppKATTar din musikaliska förmåga , vem hade inte det :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 9. Kika in till oss! Ni vann! ♥
  Kurrelisvansvift & Kram

  SvaraRadera
 10. Verligen trist att matte inte vill att du satsar på din MUSikaliska talang - hon borde ju vara jamarstolt över dig!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Åh, nu såg vi att matte tjoar uppmuntrande, så vi får be om ursäkt! Fast... något jamar oss att det KAN vara lite ironi bakom det hela... Nåjam, framtiden får utvisa var hennes lojaliteter ligger :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera