onsdag 30 april 2014

Brummande borrisar

Idag är det ganska högljutt hemma hos oss. Det gillar vi inte, men det yttrar sig på lite olika vis. Kapten Rödskägg och Svarte Mysak ligger och trycker under överkastet i sovrummet, och har bett att få återkomma senare. Mycket senare. När allt oljud har upphört. 

Kvittermissen pejlar med öronen, men ligger och vilar där matte är, och tycker det är ganska skönt att få bli borstad utan att andra ska få ta del av den mysiga massagekardan. Här får man njuta i ensamt majestät! Dessutom kan man ge Jan Fasans fjäder en ordentlig däng utan att bli störd av andra som vill leka. Eller vippan som har en fuskfågel som är så skoj att tassa till - jamarns vilken omgång den fick!

Oljudet då? Det är killar som ska dra ledningar från bredbandsbolagets uttag i hallen, vidare till tv-uttaget i vardagsrummet. De måste borra och stöka för att få det gjort. Det är egentligen inget som matte vill ha, men såklart måste vi låta dem komma in och utföra sitt jobb, eftersom vi bor i en hyreslägenhet och det ska finnas den möjligheten till utbud i alla lägenheter i huset.

Nu du, fasansfulla fasan, ska du få möta den kvittrande fjäderfäktaren Rasmus!

Här är det fågelvippan som ska få sig ordentligt med däng.

5 kommentarer:

 1. Hej, vi har också oljud hos oss idag och har gömt oss hela fm. Det fälls srora träd på vår tomt! Superläskigt! Nosbuff Sven å Räkan

  SvaraRadera
 2. Oljud är ett otyg men ibland får man så att jama ta det onda med det goda och se det hela i ett större perspektiv. Rätt skönt att ha kontakten med alla bloggkompisar säkrad, trots allt :-)
  Vi önskar er en jättefin Valborgshelg, kära vänner!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 3. Det är jobbigt med ljud ibland. Rasmus-du verkar ha haft en hur mysigt som helst med matte! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Borrande och andra oljud tycker inte vi heller om.
  Mysigt med lite matte-tid för Kvittermissen, ibland kan det vara skönt att få ha henne för sig själv.
  Bosse hälsar att Jan-Fasan ser synnerligen intressant ut!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Jag gillar inte heller höga ljud , då går jag och gömmer mig under täcket :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera