torsdag 1 maj 2014

Grattis Rasmus

Idag fyller vår fina kvittermisse år, så vi vill gratulera honom ordentligt.


GRATTIS RASMUS 
PÅ 5-ÅRSDAGEN!

Ikväll serveras det tonfisk, för det är klart man måste få en god middag när det är födelsedag på gång. Och så bra, att vi allihop fyller år under maj, för då blir det smarrig mat flera gånger!

Sedan måste vi berätta att Isak skrämde halvt slag på matte igår eftermiddag. Killarna hade ju dragit sig tillbaka in under överkastet när allt oväsen startade, men sedan varit framme och mumsat på lite torrisar till lunch. (Även borrkillen hade tagit lunch då, så just då var det tyst).

Sedan kom borrkillen tillbaka, avslutade jobbet och bar ut sina grejer. Just då stod lägenhetsdörren öppen ett tag, och matte tyckte allt att hon höll koll. Senare på eftermiddagen skulle vi få godis (vilket visade sig vara ett lömskt trick för att locka ut oss från köket, för att matte skulle baka och mumlade något om "inga katthår"), och då var Findus och Rasmus genast med på noterna. Men ingen Isak dök upp, fast matte lockade och skakade på Dreamispåsen. Till slut blev matte orolig för att Mysak, trots hennes vakande hökblickar, hade smitit ut från lägenheten när dörren stod uppställd. Som tur var, kom Isak framtassande just då. Det var nog lite smart att gömma sig, för vi fick lite extra gottisar eftersom matte varit så uppjagad. Var Isak gömt sig? Det jamar han väldigt tyst om.

10 kommentarer:

 1. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN bästaste Kvittermisse!!!
  Vi ber att få kattulera på din 5-årsdag :)

  =^.^=

  Grattisgos

  SvaraRadera
 2. Men hurrjam, hurrjam, hurrjam på 5-årsdagen! Tonfisk till middag, en ståndsmässig måltid för en födelsedagskatt i sina allra bästa år!
  Och det där godistricket är alltför välbekant, men desto bättre att Isak anlade moteld via göm-tricket! Tillämpade det själv för en tid sedan, oerhört effektivt när det gäller att mjuka upp människors givmildhet!

  SvaraRadera
 3. ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ Ja må du jama, ja må du jama, ja må du jama ut i huundrade år! ♪♫♪♪♫♪ ♪♫♪
  Rasmus leve KURRA, KURRA, KURRA, KUUUUURRRAAAA!!!!
  Grattis finaste Rasmus! Hoppas du förutom tonfisk och gottisar även fick lite sladdetti av matte :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. STooooooort Grattis finaste killen ! Tazz och Kram

  SvaraRadera
 5. KURRA KURRA på 5-års dagen !
  Vilken tur att inte Isak inte smitit ut och att ni fick xtra gottisar :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Ganska smart drag av Isak, må jag jama. Ska nog försöka gömma mig på katthemmet nånstans och se om det blir samma resultat. STORT GRATTIS till fina Rasmus!

  SvaraRadera
 7. Hi, kitty. You are cute! :)

  SvaraRadera
 8. Fin bild på dig, Rasmus! Du ser så värdig och stolt ut. Xantippa

  SvaraRadera
 9. Förlåt så mycket att vi missat din födelsedag. Det är mattes fel! Hon har hållit oss borta från datorn och har bara suttit där själv och hållit på med att kolla in andra grejjer! Så nu jamar vi i kör:
  ♫♪♫ HIP HIP KURRA för Rasmus idaaaa! Vi kattulerar vi kattulerar på din födelsedaaaa! ♫♪♫ fast i efterskott då!
  Kurrelisvansvift från oss på Katt-Torpet i norr.

  SvaraRadera
 10. Nils helt enkelt6 maj 2014 kl. 16:31

  Oj!
  Grattis i efterskott!
  Matte har inte gett mig så mycket datatid den senaste tiden.
  Mycke' nu - bröllop (inte matte å husse - annat bröllop), sen har jag varit lite men bara lite olydig och gjorde som ovanstående - försvann på en längre tur än planerat - si så där 36 timmar. Matte var attans orolig, jaa, husse med.
  Men grattis i efterskott i alla fall!

  SvaraRadera