måndag 28 juli 2014

Känns vi igen?

I mitten av juni var matte ute på vift med Inkan, Ligans matte. De gjorde ett par olika stopp på utflykten. Ett av stoppen var här, hos några bloggkompisar. Känner ni igen dem? Japp, det är Max och Måns samt deras husse Christer som mattarna hälsade på hos.
Ovan är storjägaren Max. Han har precis mumsat i sig sitt byte (matte såg inte riktigt om det var en musling eller fjäderkotlett) i skuggan under några buskar. Sedan kommer han tassande med svansen stolt i vädret för att se efter vilka besökarna var. Han kom riktigt nära för att inspektera, men som den kloka kisse han är ville han trots allt behålla ett visst avstånd.
 

 Här är brorsan Måns. Bilden ser lite lustig ut med en spegling av bildäcket, men den är fotad genom fönstret för att inte störa Måns i onödan, eftersom en katt behöver lite lugn och ro när han ska bestämma sig för viktiga saker som vilket grässtrå man ska ta en smakbit av. Det gäller ju att hitta det krispigaste!

Det var ett jättetrevligt besök hos Max och Måns och deras husse. De bor helt fantastiskt fint till, nära både vatten och bra muslingsmarker. Ett riktigt paradis för grabbarna!

Lite senare fortsatte färden till Oxelösund, där matte träffade Ligans Jussi för första gången, tillsammans med en mängd andra kissekatter. Bland annat fick matte klappa en sfynx (nakenkatt), som kändes så mjuk och len som sammet i huden.

Jussi i mattes knä.

6 kommentarer:

 1. Oj vilka äventyr din matte är ute på! Tänk att hon har träffat storjägarna M&M! *stooora ögon* Tog hon tassografer av dem?
  *nosbuffar'

  SvaraRadera
 2. Mysigt med utflykt till trevliga grabbar på landet. Fina bilder!
  Kul att få klappa en sfynx :)
  Bra att ni låter matte åka iväg på äventyr.

  Kram å nospussar

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga äventyr! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Jam vilka spinnande utflykter. Tänk att få träffa andra kända bloggkatter.

  SvaraRadera
 5. Vilken roligt och spinnande utflykt!! Både få komma ut i naturen och få träffa bloggkompisar, bättre kan det ju inte bli!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 6. Vilken spinnande utflykt er matte varit på !
  Måste varit kuligt att träffa Max o Måns och deras husse och så klart Ligans Jussi också :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera