lördag 19 maj 2012

Förbenad

Det har hänt något alldeles kattgräsligt. Rasmus är förbenad! Riktigt för-benad, alltså. Akter-benen verkar däremot ha försvunnit. Eller?

Stackars Kvittermissen! *snyft*

9 kommentarer:

 1. Jag skulle nog bli jamars förvånad om bakbenen försvann. Kanske nåt optiskt fenomen med blixtsaken, hoppas det.

  SvaraRadera
 2. Vi tror att Kvittermissen retas och gömmer bakisarna eller rör dem så fort att mattes kamera inte hinner med att få dem på bild ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men hallåjam - vad har hänt med dig Rasmus? Har du tappat benen? Det beror väl inte på det nya fodret? *morrhårsdarr* Vi har också fått prova det nu. Sterilized var mumsigt men allra godast var faktiskt lightfodret, ni vet "fodret för stiliga, slanka kissar med kattungespring i benen". Jamars vad det var gott! Oturligt nog hade matte bara köpt en liten provpåse av det. *hänger med huvudet* Men vi har även den med lamm kvar att prova också. Sen skall vi jama til matte att hon får köpa hem mer. Men nu blev vi lite oroliga att vi skall tappa benen. Bäst att ta en recerunda och se att de fungerar som de skall.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Är du förbenad för du tappat benen, eller har du bara gömt dom för mattes blixmojäng för att du är förbenad på henne, eller vad har hänt?

  SvaraRadera
 5. Men vad har hänt?! Nu undrar vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Men oj då - stackars lillmissen!!! Tappat båda bakbenen!!! Hur hände detta!!?? Är det vanligt att man tappar bakbenen???? *sätter sig ner för att inte bakbenen ska trilla av
  nosgos å benväxautigengottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 7. Ha! Rasmus has supercat powers - he is so fast no one can see his limbs. Now, will he be able to fly?

  SvaraRadera
 8. jag tror oxå att Kvitermissen sparkar med bakbenen jättefort så att dom inte syns på kortet !

  SvaraRadera
 9. Ojojoj, VAR är benen ??? :-)

  SvaraRadera