söndag 13 maj 2012

Go'mat

(Yummy kibble)


Äntligen har matte hittat den där go'maten som flera av våra kompisar har berättat om. Fast djuraffären hade visst bara två sorter inne.


Finally, mum has found a pet shop selling those tasty kibbles that several of our friends have told us about. Though the store only had two varieties in stock.


 Hmm, vi ska få fina, glänsande pälsar.
Hmm, we are getting beautiful, shiny coats.


Öööh... va?
What?


Vad sa du, matte? Weight control betyder "foder för stiliga, slanka kissar med kattungespring i benen"? Jamen då så.
What did you say, mum? Weight control means "food for handsome, lean mancats who are as agile as kittens" in Swedish? Oh, it's okay, then.


Än så länge har vi bara smakat fodret för stiliga slankisar. Det var supermumsigt! 


So far we have only tried the food for us handsome sleek mancats. It was really tasty!

10 kommentarer:

 1. Jag undrar fortfarande NÄR min matte tänker låta mig smaka på påsen av Four Friends som hon gömt i garderoben ??
  Det är visst sorten för blanka pälsar som gon gömt :(

  SvaraRadera
 2. Ni ser!! Gott!!! Nu får matte släpa hem ett hundratal småpåsar! :)
  nosgos å söndagsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Vi skickade iväg matte till djuraffären i början av veckan, men de hade inte den sorten. *hänger med morrisarna* Hon påstod att hon var för trött för att ta bussen till andra ändan av stan efter jobbet för att kolla i andra djuraffären. *fnysjam* Konstig prioritering tyckar jag! Men hon har lovat att hon skall göra det på fredag när hon är ledig. Det låter lovande att ni också gillar det, jag misstänker att vi också får sorten för "för stiliga, slanka kissar med kattungespring i benen"
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vi vill också smaka på den goda torrisen. Matte får leta i vår zooaffär på lördag. Hoppas att dom har den...

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vi håller på att föra över alla missarna på four friend - både kolonimissar och mina egna... de älskar fodret, men jag tycker att det smular rätt så mycket vid skålarna :) men annars är det ett bra foder, det vi har läst!
  Magarna är känsliga här hemma, så vi tar det lugnt och försöker ta det pö om pö, men gottit är det hälsar Molly :)

  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. En av zoo affärerna i vår närmsta stad ska få in det fodret om ett par veckor. Då har Matte lovat att skaffa lite av det till mig. Är så kul att så många av våra kompisar gillar detta foder, men snart borde vi ju få royalty för all reklam vi gör för dem.

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset. Matte provar sig fram när det gäller torrfodret men ännu har vi inte riktigt hittat något som faller mig i smaken. Nästa gång hon är i staden ska hon fråga vettisen.

  SvaraRadera
 8. Här är det bara specialmat som gäller :( , så tyvärr får jag inte testa det där smaskiga. Men jag unnar verkligen något gott!

  SvaraRadera
 9. Nej, nu får jag jama allvar med matte, jag vill också testa den nya favvomaten! Matte bara tjatar om att jag ska äta vettis-torrisarna som hjälper mot kisseriproblem. Men vad är det som hindrar att jag äter båda sorterna? Om jag lägger till det nya utan att minska på det gamla så blir ju resulatet detsamma, eller hur? Men matte håller inte med, och pratar om viktökning.... suckjam...
  Nåjam, önskar er lyckostar en smaklig spis!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 10. Tycker det verkar som om det räcker med fodret för stiliga slankisar för er del. Ska se om jag kan få nån att köpa några säckar till katthemmet också.

  SvaraRadera