söndag 2 oktober 2011

Eau de Findus

Ibland förstår vi oss inte på matte. Här har hon tjatat om, att hon är så trött, så trött för att hon varit på jobbet till sent på kvällarna, faktiskt till halvelva en kväll. Och vad gör hon när det blir en ledig lördag? Hon kliver upp klockan sju för att tvätta. *skakar på morrisarna*




Visserligen var hon ju ändå tvungen för att stiga upp klockan fem för att ge oss frukost, men i alla fall. Nytvättade kläder luktar konstigt. Då är det tur att vi missar snabbt är framme och ser till att all tvätt återfår de rätta dofterna.


Eau de Findus.

7 kommentarer:

  1. Eau de katt är ju klart den mest väldoftande lukten i världen. Ni borde kanske sälja ett par indoftade täcken för en bra penning.

    SvaraRadera
  2. Håller med Sippo! Vår doft är bäst, men nytvättat doftar också ljuvligt och mattes fuktiga badlakan när hon har torkat sig efter duschen!
    Har ni inte flyttat än? Vi trodde att ni skulle göra det den 1 oktober.

    =^.^=

    Kram och Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. @Hjulia, Smulan och Amanda - imorgon eftermiddag ska matte äntligen få hämta ut nycklarna till nya lägenheten (fast kontraktet säger 1 okt). Sedan blir det en långsam migrering av prylar, ditten och datten under en månads tid fram till 31 okt. Så länge har vi nämligen tillträde till vår nuvarande lägenhet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Såklart det måste vara Findusdoft! Nog är det mysigt med rent men vår egen doft är faktiskt det bästa :)

    SvaraRadera
  5. Det där är ett förbisett kapitel när det gäller tvätten. En del tror att det räcker att lägga kläderna i en maskin, hälla i nåt vitt pulver, köra runt det ett tag, hänga upp kläderna och sen är det klart. Så fel de har!

    SvaraRadera
  6. En av de viktigaste uppgifterna tycker vi! Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Jamars, tänk om allt luktade Findus!
    *spinner*

    SvaraRadera