tisdag 18 oktober 2011

Stressigt värre

Matte har äntligen tagit sig tid att göra ett kort inlägg. Bara så att ni vet att vi finns och inte kört vilse på de hela två kilometrarna vi flyttat.  *fniss* Fast alldeles lätt var det inte. Man blir dum(mare) av stress, påstår matte. Det har varit väldigt mycket, både på jobbet och hemma, så när hon skulle logga in på datorn så var koden som bortsopad från huvudet. Som tur var hittade hon igen den senare, nedskriven.


Om flytten tycker vi sådär, än så länge. Lillmissen är ganska cool, men Mysak och Kapten Rödskägg  är lite uppjagade. Findus vägrade länge komma ut från sin transportbur, men under natten kom det fram en jamande och kurrande kisse som matte kände igen ljudet på. Fast äta är det bara kvittermissen som gjort ännu. Nåjam, vi har inte varit här mer än ca tio timmar.


En sak är väldans spännande. Vet ni om att man kan se pippisar, människor och skällisar alldeles utanför fönstret??? Det visste ni kanske redan, men inte vi. Matte påstår också att hon skulle blivit tämligen nervös om hon sett någon spatsera omkring utanför fönstret i förra lägenheten.  Fönstren gillar vi alltså. Skarpt.


Sedan har vi fått ett spännande paket också, från Södertälje katthem. Det ska vi jama mer om i ett annat inlägg.

14 kommentarer:

  1. Grattis till flytten.
    Visst är det kul att se nåt annat än himlen utanför fönstret utan att behöva titta ner.
    Liiite läbbigt är det nog innan allt är på plats och ni har bott in er, men så fort ute platsen är in nätad och ni får gå ut och upptäcka världen utanför dörren blir det hur coolt som helst.
    Synd bara att vi går mot allt kyligare tider.

    =^.^=

    Nosbuffar och en kram till er matte från vår!

    SvaraRadera
  2. ♥-lig Grattis till flytten tass från oss/Nospuss

    SvaraRadera
  3. Oj vad spinnande med ny lägenhet! Vi kommer precis ihåg hur det var. Jamarläskigt och jamarspännande på en gång! Här har vi också varit lite uppjagade för vi har haft tassverkare här som har låtit alldeles förskräckligt i flera dagar och matte har varit elak och låst in oss varje gång Fast hon har använt feliway och varit hemma så kan jag jama att vi har protesterat högljutt varje gång. Men nu har hon lovat att det är klart.
    Hoppas grabbarna börjar äta som vanligt snart, för hungrig vill man inte vara när man är på upptäcksfärd.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Våra varmaste kattulationer till det lyckliga intassandet i ert nya hem! Låter kul med markkontakten, det tjatar matte hela tiden om att vi också borde ha, för min skull. Och det verkar ju onekligen som om det blir mer fart i föreställningarna när man sitter i fönstret då :-)
    Hoppas både ni och matte snart finner er till rätta och kommer riktigt till ro i nya lägenheten. Nu gäller det att spana in nya, sköna favoritsovställen!
    Ska bli spinnande att höra vad som finns i paketet :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  5. Vad kul att slippa titta ner på det som händer utanför! Förstår att det är lite jobbigt i början, men ni vänjer er och kommer att älska den nya lyan.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Tänka sig, marklägenhet. Det vill vi också ha! Kvittermissen är VÄLDIGT modig!!! Vi hade nog varit mer som Mysak och Kaptenen: liiiiiiiiite skärrade. Vi har aldrig flyttat så vi vet inte riktigt hur det skulle vara, men lillie har flyttat på andra katter förr och hon säger att det tar ett tag att vänja sig vid att ingenting står där det skall stå och innan man lärt sig att den nya världen är ens egen värld. Hoppas att ni inte sliter er fördärvade nu med att få in, upp, ner och allt allt. Kramis och svanshonnör till Polisstationskatterna! Giiiiiv Akt!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  7. Så nu börjar era nya liv. Jag tror det kommer bli jättebra, bara ni får vänja er lite. Ni kanske kan lära lite av Kvittermissen, han verkar anpassa sig snabbt. Och huvudsaken är ju att matte är i närheten.

    SvaraRadera
  8. Så spinnande! Tänk vad mycket nytt! Och det är ju lite läskigt förstås, men massor av nytt att upptäcka. Ska bli kul med flera rapporter. Förstår att det kommer bli en del fönstertittande ;-) Nosbuff

    SvaraRadera
  9. Grattis, grattis till er nya bostad! Jag tror ni kommer gilla den skarpt, bara ni fått gå igenom den minutiöst och markerat er äganderätt. Väntar med spänning på fortsättningen!

    SvaraRadera
  10. Vi jamar oxå till kattulationerna till det nya intassandet i ert nya hem!
    Blir spinnande att höra om fortsättningen när ni kommer omkring, må vi jama.

    Tassetass

    SvaraRadera
  11. Hej missar coh matte, här kommer Ligans underbara hemvet. Hälsa från Ligan om du/ ni engagerar henne. :-)
    http://www.vikdalenshemveterinar.se/

    SvaraRadera
  12. Inte konstigt att grabbarna är lite skakade. Deras fina hem i det jättehöga huset är ju utbytt.

    Kan jama att både jag och matte hade nog också blivit väldigt nervös om någon hade gått utan för ert fönster i förra lägenheten :D

    Nosgos

    SvaraRadera
  13. Det kan ta ett tag att finna sig tillrätta i nytt hem, men det blir nog snart bra ska ni se! Kul med lite ny utsikt från fönstren! :)

    SvaraRadera
  14. GRATTIS till den nya lägenheten !!!
    Verkligen PLUSpoäng att ni kan kika p Fjäderkotletter , människor !
    Att ni kan se skällisar oxå är helt klart ett minuspoäng ur min synvinkel.

    SvaraRadera