söndag 8 januari 2012

Gräsligt gott

Våra krukiga växter börjar se lite tråkiga ut. Avgnagda. Så idag kom matte hem med några nya grönsaker till oss. Två lite robustare, dracena-växter, och en gräsligt god carex (starr).Den spensliga starren var försvinnande god, skulle man kunna jama. Det finns knappast något kvar av den. Hoppas att den växer fort!

Så har vi haft lite vrålande bestar framme idag också. Borrmaskinen. Gardinfästen har skruvats upp ovanför vardagsrumsfönstret. Efter det hade matte sågspån i håret. Det skulle vi kunnat jama en massa skämtsamheter om. Ifall vi velat. Men nu är vi snälla kissar och gör inte det.

Sämre gick det, när det vrålande besten skulle borra i sovrummet. Fastän matte hade slagborren hände knappast någonting med hålen. Nu ser betongytan ovanför fönstret ut så där som på bilder i serier. När en skattkarta visar ett X och det är en massa uppgrävda hål i någons trädgård. Vi väntar spänt på att få reda på vad matte ska göra med skattkartehålen i väggen.

11 kommentarer:

 1. Matte säger att hon vet precis hur frustrerad er matte känner sig, här har vi lika hårda väggar och fast matte har en riktig industriborrmaskin (kraftigare än vanlig slagborr) så är det knappt det går att borra. Vi katter tycker iofs att man kan förbjuda borrmaskiner helt, de låter ju så man får ont i både öron och hela huvudet.
  Mumsigt med nya växter!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vilka goda växter ni har fått. Omtänksamt av matte! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Åhh va snällt av er matte och ge er såna godsaker i kruka ;-) Nosbuff

  SvaraRadera
 4. vår människa har satt sånt där kattgräs till Tuffzan som vi är och tjuvsmakar på lite (även fast vi kan gå ut) men det smakar alltid bättre när det är inne så att jama.

  SvaraRadera
 5. Men jisses ni har ju fått en hel Djungel *tittar med STORA ögon*
  Mitt gräs börjar redan se lite halvdött ut och det har INTE ett dugg med mina kattacker på det att göra , bara så ni vet ;-)
  Här där jag bor så har vi Gipsväggar och det är ett litet hmmm att sätta i gipsankare innan man kan sätta upp nåt påstår matte.
  Så här finns oxå hål som inte behövs :)

  SvaraRadera
 6. Åhhh, hade vi fått såna gottisväxter så hade vi KANSKE accepterat att hon snabeldrakade. Om hon gjorde det i någon annans lägenhet... Var den där dracenan bredvid god? lillie hade en underlig lat som åt dracenor. //nosgos å gottisar Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 7. Ser jamarmumsigt ut & så vackra foto/Jam Kram & Nospussar från oss!

  SvaraRadera
 8. Stackars matte. Konstigt att man nästan alltid skulle behöva nåt annat verktyg än de man har hemma. Snällt att hon köpte växter till er som kompensation för oljudet.

  SvaraRadera
 9. Har på känn vilka roliga skämt ni har på lut när det gäller spånet. :D

  SvaraRadera
 10. Mums, vad gott gräset ser ut.

  SvaraRadera
 11. Åh vilka bara tips, vi behöver också lite påfyllning i grönsaksdisk.. eh jag menade på fönsterkarmen.

  Nosgos

  SvaraRadera