tisdag 15 oktober 2013

Bådar burar gott?

Vet inte riktigt hur vi ska tolka det här. Är det mysiga krypin som plockas upp från källarförrådet, som matte försöker få det till? Eller ska vi bli oroliga? Vi jamar om transportburarna. Tyckte matte mumlade med sin mamma om vaccination, stänga in dem så att de inte smiter under sängen när vettisen kommer... Vad tror ni? I alla fall har vi förstått, att det är viktigt att dra in magarna ordentligt på fredag. Tror att den där vettisen, som pratade om fula ord som d-i-e-t  kommer då.

Undrar om man ska fly upp på garderoberna?

8 kommentarer:

 1. Hembesök låter ju bra i och för sig men tror inte ni ska gå på det där med mysig kryp-in! Håller tassarna för att ni slipper tänka på det där fula ordet.Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Jam ni, ni är inte ensamma om oron! Här står också tre burar framme, trots att jag vet att det inte är dags för vettisbesök? Uschjam, det där diet-ordet, som ständigt missuppfattas av våra människor! De tolkar det som SVÄLT? Har de inte hört talas om ätagottochmycketdieten?

  SvaraRadera
 3. Hm..... Ligan känner igen det där faktiskt. Tazz&StyrkeKram från Ligan

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog uppsöka den där garderoben om jag var ni grabbar, transportburar som oväntat kommer fram brukar aldrig betyda något positivt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vettisar på hembesök är ändå vettisar. Och börjar de därtill ta ordet DIET i sin mun - ja då är det riktigt illa.

  SvaraRadera
 6. Låter lite oroande, jag skulle koll att utrymningsvägar var fria och öppna

  SvaraRadera
 7. Marróns veterinär hade faktiskt ett lite finare sätt att uttrycka sig när det visade sig att hon råkat samla på sig (för att vara exakt) 5,8 kg sedan tidigare i somras.
  Jasså! Lite extra isolering inför vintern....?
  Det var lite finare än att använda sig av fula ord som "diet" och "banta". Marrón skiter ju i vilket men matte var det som gick hem med skammen!

  SvaraRadera
 8. Nämen står det transport burar framme hos er också ?!
  Var precis hos Gustav och det stod det ju också transportburar framme.
  Kan inte båda gott det här :)

  SvaraRadera