tisdag 29 oktober 2013

Fin sjal från Östgötakatterna

Vi måste göra reklam för de fina sjalarna som Östgötakatterna säljer. Matte ville förstås beställa en, men hade väldeliga besvär med att bestämma sig för en färg. De är ju så fina allihop!

Igår levererades sjalen. Vi hörde förstås, att postisen var utanför dörren. Först släpptes det ned en del reklam. Inget spännande, för det var inga bra priser på kattmynta. Sedan hörde vi, att det blev lite mer skrammel med brevinkastet. Det lät som, om det vadderade kuvertet fick justeras lite fram och tillbaka för att passa in. Findus satte sig rakt nedanför brevinkastet för att vara redo att kasta sig över kuvertet, men matte föste bort honom. *fnys*

Jättesnygg sjal. Ni ser väl, att Kapten Rödskägg är redo att kattifiera den?

8 kommentarer:

 1. Det var en fin sjal. Den ser ju väldigt kattvänlig ut också. Antar att meningen är att ni tre ska ha den? Eller lånar ni ut den till matte ibland?

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Passar matte utmärkt tror vi! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Jamarns vilken fin sjal! Vi tar för givet att den är ännu finare nu efter kattifieringen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får låna sjalen av er matte när ni är frusna. Matte fick sin igår fast i lila. Var verkligen välgjord och vacker..

  SvaraRadera
 5. Jättefin sjal tycker jag och min matte också !
  Ska genast skicka över henne till Östgötakatterna och kika :)

  SvaraRadera
 6. Verkligen en snygg sjal, blir riktigt sugen på att skaffa en själv. Och den passar säkert lika bra till pälsklädda som till pälslösa :-)
  Tack för fina ord och jam i vår blogg, kära vänner <3
  Kramar och klappar

  SvaraRadera
 7. En sån där sjal skulle man ha och sätta på Mademoiselle Rozie von Mamsen! Då bidde det som ett tvåbenings-koppel, så kunde vi gå ut och rasta henne på tomten. Hihihi
  Kurrelisvansvift

  SvaraRadera