tisdag 21 juni 2011

Paraplupp

Droppande vatten är skojigt. Om en kran står och droppar, kan man dricka lite vatten. Eller slå med tassen efter dropparna. 


Mattar kan också behöva ha lite kul, tycker vi. Som en överraskning har vi fixat ett paraplupp åt henne. Det hörs väl vad det är? 


Idag har Åskar varit här och bullrat. Med sig hade han ett riktigt regnväder. Då kunde matte för första gången prova sitt paraplupp. Vi tror hon blev jätteglad över de söta små hålen som någon hade gnagt i paraplyet. Det pluppade riktigt hemtrevligt om det. Det var nog bra för mattes päls att bli lite vattnad, rakt igenom parapluppet. Tänk vad fint det är, att kunna hitta på roliga överraskningar för sina människor!

13 kommentarer:

 1. Men ni är ju för söta!!! Tillverka ett paraplupp till matte!! Nu växer hon fint!!! Det är verkligt godhjärtade kissekatter som är så omtänksamma! Vi tror att matte kommer att skicka in namn och bild på er till kvällstidningarna, så att de kan hurra för er. Och skicka diplom och rosefetter i midsommarpresent!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Vilken uppfinning ni gjort! Små hål som bevattnar matte, så hon inte torkar ut! Regnvatten ska vara jättebra för hår och hy har jag hört. Ni också förstås. Och så klurar ni ut den här överraskningen till matte! Jag förstår att matte är imponerad och glad!

  SvaraRadera
 3. Jag fnissar så morrhåren nästan trillar av, men matte hälsar att hon tyckte synd om er matte. Vadå synd? Det är inte alla som får ett fint paraplupp av sina pälsklingar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vi undrar när ni drar igång nästa säsong av Extram Home Tassover?
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Ni är så omtänksamma,matte måste verkligen uppskatta att ni är så omtänksamma.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Såna här fina uppfinningar kan tvåbeningar aldrig hitta på. Åh vad matte måtte vara glad, och blöt.

  SvaraRadera
 7. *MOL*
  Ni är då för söta som alltid tänker på er matte :)
  Det var säkert jätte uppsKATTat att ni hade customiserat hennes paraplupp ;-)

  SvaraRadera
 8. Ni är då för gulliga!
  Ni har tillverkat en paraplupp åt henne, tänk så glad och blöt hon blir när det regnar ute! Fast vi tror inte riktigt på att er "uppfinning" blir så uppsKATTad som den borde *fniss*

  =^.^=

  Nosbuffar grabbar och en tröstekram till er matte

  SvaraRadera
 9. Det var jamarsnällt av er att fixa ventilationshål i parapluppet. De går ju även att använda som kikhål om så skulle behövas. Jag antar att matte belönade ansvarig katt med en hel näve dentisar.

  SvaraRadera
 10. *mjauu fniss*
  Såå påhittiga tassar ni gör/Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 11. Tänk om ni hade varit små flugor under parapluppen och fått se mattes min när hon upptäckte er överraskning. Så glad hon måste ha blivit!

  Nosgos

  SvaraRadera
 12. Verkligen omtänksamt, då behöver hon ju inte duscha! Underbart vad ni tänker på allt..

  SvaraRadera
 13. Ha en underbar midsommar !
  Tazz&Kram

  SvaraRadera