tisdag 28 juni 2011

Viktiga önskemål

Vi har hört ryktas om, att vi kanske inte ska vara Stationskatterna länge till. Vi kanske ska bli oStationskatter till hösten. Inte så att vi försvinner ur bloggvärlden eller så. Men matte ska visst iväg och kika på en lägenhet imorgon, och den ligger inte vid ett stationsområde. *sniff*


Findus: Vi har satt ihop en önskelista med Viktiga Detaljer, matte.


Eftersom man helst inte ska släppa iväg sina människor utan tydliga instruktioner, har vi tassat ihop en lista med Mycket Viktiga Önskemål som matte måste titta efter på visningen.

 • gott om mushål i väggarna, så att vi får något skojigt att leka med
 • kylskåpsdörren får inte, upprepar inte, vara svåröppnad
 • helst ska det finnas ett litet minikylskåp i golvnivå, med bara godsaker för oss kissar
 • extra breda fönsterbrädor så att vi kan ligga bekvämt och spana ut
 • området bör bebos av många fjäderkotletter

Vi är lite oroliga för, att vi glömt något viktigt. Nåjam, vi har ju ända tills imorgon på oss att göra några sista minuten-tillägg till önskelistan. Vi är naturligtvis ytterst tacksamma för era synpunkter, så att listan blir så komplett som möjligt.

16 kommentarer:

 1. Bra göm- och spaningsställen är väl ett plus? Annars tycker jag ni har jättebra saker på er lista. Extra breda fönsterbrädor är naturligtvis ett viktigt krav, och med värme under på vintern. Vad spännande för er om ni ska flytta. Då blir det jamarmycket nytt att upptäcka. Fast ändå dumt att bli av med alla invanda dofter. Ska bli spännande att höra hur det går!

  SvaraRadera
 2. Ni skulle kunna lägga till en Bambu Bitt-skog...och kanske några TYSKA GRANNAR. Det gäller nog att ha förhandlingsutrymme!!

  SvaraRadera
 3. Vi jamar om en sak vi har fast husse aldrig sätter på... golvvärme!
  Tydligen jamars skönt under frusna vinterdagar. :-)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Balkong kanske kan vara något och gärna golv med värme i. Vi står ut med att ni blir oStationskatter bara ni fortsätter att tassa! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Med vad är det ni jamar - skall ni också flytta? Fast det är ganska spännande, men mycket jobb när man måste tassifiera alla kattonger med prylar som matte skall packa ner, det blir ju så lätt fel om inte vi är med och ger en hjälpande tass.
  Ni borde lägga till på listan att det skall vara ett hus där man kan ha ett fågelbord utanför fönstret så att ni kan ha kattbio på vintern, det låter så jamarns skoj tycker jag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Bambubittskog var ett bra tips - vi tycker också att när nu matte jagar kattbostad, så borde hon ta tillfället i akt att undersöka grannarna. T ex om det finns en ylande skällis vägg i vägg. Eller begära en leverkorvsgranne-med-hatt. Och naturligtvis TVÅ balkoger, så ni kan välja vilken ni vill vara på. Eller så ni kan springa emellan och hitta dubbelt så många fjäderkotletter. Förslagsvis bör det också finnas många ekorrar att studera. Och garderober att leka i.

  SvaraRadera
 7. Bra lista grabbar! Vi skulle kanske lägga till en kattvänlig balkong att svalka sig på när det är varmt och sommar.
  Golv värme är mysigt på vintern, där håller vi med Max & Måns! Vi har det i duschen/badrummet. Jättemysigt!
  Ska Bambu-Bitt skog finnas i närheten måste ni nog flytta till Långtbortistan...
  Bättre att be matte fixa en liten inomhus istället ;-)

  =^.^=

  Kram & Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Men om man nu ändå ska önska? Kunde det inte få bli en lägenhet med uteplats som kan bli en enda stor härlig inhägnad kattgård? *buff*
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 9. Jättebra lista ni tassat ner åt matte !
  Bra grejer som andra tassat ner oxå som balkong , som givetvis ska vara inglasad !!!
  Vet inte var golvvärme är , men det låter mysigt :)
  Kattbio låter inte fel det heller ;-)
  Åh Bambubittskog = Mmmmumsigt !
  Nää jag har nog inget att tillägga på listan :)
  Mer än att önska er matte lycka till på lägenhetsvisningen imorgon !!!

  SvaraRadera
 10. Jamar som Dui och Deco:
  * Vi står ut med att ni blir oStationskatter bara ni fortsätter att tassa*

  Blir nya ställen att upptäcka, *FNISS*
  Blir spännande att höra hur det går med flyttningen.

  Tass tass

  SvaraRadera
 11. Ni har verkligen tassat ihop en bra lista åt matte. Med tanke på att ni blir O-Stationskatterna, så borde ni få extra kompensation som plåster på såren.

  SvaraRadera
 12. Jättebra lista ni satt ihop, det märks att ni är katter som vet hur en slipsten ska dras. Möjligtvis att ni skulle lägga till att det finns en affär med kattsaker i närheten?

  SvaraRadera
 13. Gänget har kommit med så många toppenidéer så jag väljer i stället att bidra med ett inredningstips: Jama till er matte att hon ska spara flyttkattongerna. Önska er sedan ett särskilt kattrum, inrett med kattonger i olika format, korgar, kanske extra garderober, leksaker.. Och så det allra bästa: Rummet ska samtidigt fungera som skafferi! Visst vore det underbart *drömmer*
  För övrigt jamar jag med Dui och Deco - ni får flytta vart ni vill, bara ni inte slutar tassa!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. Ajajaj, flytt kan vara jobbigt, MEN det kan bli jättebra också hälsar Ligan
  kram o tazz

  SvaraRadera
 15. Mycket bra önskemål ni har på er lista! Vad konstigt det kommer att bli att ni inte är stationskatter sen.

  Nosgos

  SvaraRadera
 16. Det där påminde mig om att jag har förträngt det faktum att jag inte satt en fönsterbräda vid fönstret ännu... i övrigt tycks det mesta stämma (om man räknar backen med gott torrfoder som kylskåp i golvnivå). Till och med det faktum att det har varit möss på besök, dessvärre.
  Söt lista :)

  SvaraRadera