söndag 3 juli 2011

Tjurvarning

Här är det tjurvarning. Inte för sådana där stora mu-isar som bor bredvid Kjelle Bus. Förresten skulle de nog inte gå in i hissen hos oss? Nää, vi är lite, lite sura och tjuriga.


Först och främst misslyckades matte totalt med att kolla en enda punkt på vår önskelista när hon var på lägenhetsvisning. Hon var så försynt, att hon inte ville prova hur lättöppnad kylskåpsdörren var. Hon trodde inte, att tanten som bor där nu skulle tycka om det. Mushålen verkade hon också glömma bort?!  *mutter* 


Isak: Men hur kan man glömma bort mushålen?


Sedan så stör matte oss mitt i våra viktiga kattlurar. I värsta värmen och fuktiga luften får matte för sig att hon måste rensa ur skåp och garderober. Eftersom dessa dörrar brukar vara stängda, ja, till och med igenkedjade, så måste varje tillfälle till inspektion tas till vara. Även om det sker på en dag när värmen känns som en våt ullfilt.


Förresten surar matte också, litegrann. Hon tycker att besked om vem som kommer att få flytta in i lägenheten borde ha meddelats innan helgen. Nu får vi vänta lite till. Det är inte utan att vi också är lite nyfikna. Något kom matte ihåg att titta på, ur kattsynvinkel. Lägenheten ligger på första våningen och man har bra utsikt över träd med fjäderkotletter från fönster och balkong, hälsar hon. Gissar att det kommer att finnas gott om nosavtryck på fönstren, om vi flyttar dit?

13 kommentarer:

  1. Mjaaaa,låter ju bra trots allt *mjauu fniss*
    Såå söt liten Isak /Jam & Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Mjauis grabbar! Så ni kanske ska flytta... Hmmm... Närmare fjäderkottletterna, träden är ju inte så höga att de når upp till nionde våningen, det blir nog roligare.
    Hoppas att ni får flytta om matte vill bo där med er. Det är lite spinnande. Vi håller tassar och tummar, att det blir så som matte önskar ;-)

    =^-^=

    Nosgos

    SvaraRadera
  3. Förstår att ni tjurar, tänk att glömma det viktigaste..så typiskt mattar och hussar.Hoppas att ni hjälpte till ordentiligt när garderober och skåp öppnades, såna chanser får inte missas!Vi håller tassarna för att det blir som matte vill med flytt. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Ni får ha lite överseende med matte, tvåbeningar är ju lite virriga av naturen. Men man förstår ju helt klart att ni blev lite sura. Hursom jamar, vi håller tassarna för att ni får lägenheten. *håller hårt*

    SvaraRadera
  5. Håller också tassarna för att ni får lägenheten. Minikylskåp med kattgott kan man ju sätta in i efterhand om inte annat.

    Nosgos

    SvaraRadera
  6. Men... det där är ju viktigt ju!!! Om kylskåpsdörren inte är lättöppnad så kan ni ju inte flytta in där! Det säger ju sunda förnuftet!! Garderober??? Grannar???? Ylande skällisar i huset??? Ekorrar i grannskapet? Fiskaffärer inom tasshåll?

    SvaraRadera
  7. Förresten så är nosavtryck på fönstren väldans tjusigt tycker vi.

    SvaraRadera
  8. Oåpps, vad spinnande! Ser fram emot att få läsa om hur det går!
    Spinn lugnt!

    SvaraRadera
  9. Kylskåpsmissen får nog skyllas på darriga flyttnerver. Matte säger att hon vet precis hur det är, man har massor av saker man vill fråga om, och när man går därifrån har man bara sagt saker som "oh, vilken fin lägenhet!" och liknande :-)
    Men OM ni nu tar ert pick och pack och tassar dit, så blir ju skillnaden ganska stor, åtminstone i höjd över marken. Ni kommer så att jama närmare naturen, inte så dumt, tror jag :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  10. Jag kan tänka mig att det är skönt att ha balkong om man är är en misse! och bor man på 1v finns det ju dom som gör en balkong-trappa-ner för sinna svansissar!
    Hoppas ni trivs på nya stället!

    Ps. Kul att ni hittade till mig :) Jag har faktiskt tittat in hos er hela sommaren till och från via Dui-Deco! :) *nosdutt*

    SvaraRadera
  11. Det här kommer bli spännande. Och en bra sak är ju att även om kylskåsdörren är trögöppnad så går det ju att byta kylskåp. Mushål kan ni ju ordna till när ni är på plats. Håller tassarna idag att ni får den nya lägenheten.

    SvaraRadera
  12. Typiskt 2-benta att glömma att kolla det viktigaste = kylskåpsdörren och om det finns mususlingar att jaga :(
    Att lägenheten ligger på första våningen det är ju helt klart PLUS och att det finns en balkong där ni kan vädra nosarna :)
    Åh hur kan er 2-benta bara få för sig att rensa i garderoberna på årets ullfiltigaste dag ??!!
    Jag tyckte det var strängt nog att ligga i buren på utställningen i söndags !!!
    Jag o matte håller klor o fingrar i kors på att ni får lägenheten !!!

    SvaraRadera
  13. Men.. När får matte reda på om hon får den eller inte? Vi sitter spända och väntar på resultatet.. Och förresten, bara för att ni flyttar från stationen behöver ju inte det betyda att ni inte kan vara stationskatter fortfarande :)

    SvaraRadera