måndag 1 augusti 2011

Feltänk

Undrar verkligen om matte fattat hur man ska göra? Vi tycker nämligen att hon beter sig helt bakvänt och avigt åt. I helgen tittade hon in i butiken Katt!Katt! och kunde förstås inte låta bli att handla lite småsaker.


 En kattpinne att ha som blomsterdekoration.

Ett doftljus. Det luktar blörk, kan vi meddela. Fast matte verkar av någon anledning nöjd med att vi inte vill sticka ned nosarna för långt i citrondoften.

Till sist något riktigt smart. Halkskydd! 


Fast just halkskyddet tycker vi att matte har missförstått. Hon vill sätta det i badrummet. Fast självklart borde hon väl klistra fast dem under sina trampdynor? Då följer de ju med överallt där de behövs.


Just de här prylarna var det en rejäl prissänkning på. 75 % rabatt. Men eftersom butiken stöder Kattfonden och ett katthem, så lade matte ned pengar i en insamlingsbössa i stället.


För övrigt kan vi jama, att vi känner för att fira, här på Stationsområdet. Söm-Ester har äntligen kommit på besök. Och idag för fyra år sedan så flyttade Findus in hos matte. Det är väl värt något extra smaskigt till middag?

15 kommentarer:

 1. Grattis Findus till de fyra första, fina åren hos matte och kompisarna. Du hade tur, du. Hoppas det blir nåt riktigt godis idag.

  SvaraRadera
 2. Grattis Findus!
  Du var den första av Stationskatterna.
  Klart att det måste firas med något speciellt.
  Bra att Söm-Ester har kommit, för nu har matte tid att laga nåt extra smaskigt ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Hm, såna där halkskydd skulle min husse behöva på fötterna inför vintern. Då skulle han kanske inte ramla så mycket.

  SvaraRadera
 4. Woohoo!!!! Grattis matte till att Findus kom och tog hand om dig! Undrar just vad det blir för gottigt ni skall festa på! Tonfisk? en HEL burk? Kokt torsk? Räkor eller kanske rökt skinka?
  Hurrjam för familjen!
  nosgos å allt det bästaste
  Maurice & kajsa

  SvaraRadera
 5. ps - vad glada vi är att vi verkar kunna kattentera igen!

  SvaraRadera
 6. *grattis Från oss alla 8! (2 2-beningar och 6:4-beningar!)
  Vilka fina saker ni hittat på Katt-katt1 Själv har jag en katt-mynta mus (numera slaktad) och en rosa kattleksak därifrån men det där med lite rea låter ju bra ska nog dit i veckan och kolla om man kan hitta nått kul!
  Jag känner bara till den på Odenplan Stockholm vart var ni?

  *nosbuff*

  SvaraRadera
 7. Grattis till fyra år med Findus, matte! Det är verkligen något att fira! Dagen då lägenheten blev ett riktigt hem, med en omhändertagande katt. Klokt av matte att vara ledig då, så att ni kan fira ordentligt!

  SvaraRadera
 8. Tack snälla du/ni för gåvan till Östgötakatterna <3
  Kram och Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Katt!katt! butiken har fina saker säger matte, för hon har sagt att hon varit till den, live i Huvudstaden, men hon hade inte så mycket pengar med sig då, så hon bara tittade runt lite så kanske hon köper ngt nästa gång hon kommer till huvudstaden, mjau

  Så bra att Findus tog hand om matte.

  Tass tass

  SvaraRadera
 10. Grattis på 4-års jubileumet hos din matte !!!
  Tycker oxå att det verkar helt fel tänkt att sätta upp halkskydden i badrummet , mycket bättre om matte har dom på fötterna alltid ju !!!
  Tur att min matte har väldans låångt till den där Katt-Katt butiken säger husse :)

  SvaraRadera
 11. Grattis Findus! Och matte vad härligt med SömEster!Vi kan bara se en sak som är fel med sakerna och det är att de inte är till katterna..Nosbuff

  SvaraRadera
 12. 4 år måste såklart firas och det ordentligt och firar det gör man bäst genom att äta gott hälsar trion :)

  SvaraRadera
 13. Alla - tack för kattulationerna. Här har vi smaskat tonfisk, och det var mumsigt. Och så har vi minsann sett att matte har smusslat med fläskfilé i kylskåpet... Klart det måste provsmakas! Kurr och burr.

  @LillaAquila - det var butiken vid Odenplan som matte handlade i. Där finns så många fina saker så att ögonen snurrar som kulorna i ett flipperspel, hälsar matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 14. Grattis till 4 år med matte Findus. Tonfisk är nomnomnom. Fina saker matte hade köpt fast det hade ju varit bättre om dom varit till er. :)

  SvaraRadera
 15. Jupps, det var det helt klart värt. Hoppas middagen blev god. Fina pryttlar matte köpt. Måste dit idag och kika då. Hoppas nåt finns kvar. tazz

  SvaraRadera