tisdag 5 mars 2013

Mer om duschdraperier

I förra inlägget visade matte bilder på rackarns tjusiga duschdraperier. Tjusiga jamar vi, för det var minsann katter på vartendaste ett av dem. Här är en länk till DRAPERIERNA. Produkten trycks efter beställning, och leveranstiden är flera veckor. Vi kan jama lite mer om vårt draperi när det kommit, om kvalitet, material och hur trycket ser ut. Ja, inte motivet då, men om det är lika snyggt utfört i verkligheten som på den lilla bilden. Förväntningarna är stora, och vi hoppas förstås att vi blir nöjda.

5 kommentarer:

 1. 1000-tack för länken till draperierna :)

  =^.^=

  Kram å nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, så många fina draperier! Väntar nyfiket på utlåtande om hur det ser ut i verkligheten!

  SvaraRadera
 3. Mjausingen vad många fina draperier! Tack för länken! Vi väntar med spinning på rapport om hur kvaliten är. Är de lika fina i verkligheten så skall vi överjama matte att beställa ett. Vi gillade speciellt ett som det stod "Crazy cat lady" på *fnissjam* Men det fanns massor av andra fina också, så vi får nog slå våra kloka huvuden ihop.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vi har kollat in draperierna nu och de är ju bara så JAMARCOOLA!! Menar du att ni har skickat in bilder på er själva och så trycks de på duschdraperiet sedan? Ska jama med matte om detta på direkten, vill absolut ha ett med min bild på! :-)
  Hoppas trycket blir bra *håller tassarna hårt*
  Tassklappar

  SvaraRadera