tisdag 5 mars 2013

Som vanligt igen

Åh, så skönt! Nu är allt som vanligt igen, dvs matte är tillbaka från sitt korta evighetslånga besök upp till norra Lappland. Första dagen turades vi om att ligga alldeles bredvid henne var än hon befann sig. Ja, vi låg gärna henne också, men hon protesterade lite när vi låg på hennes armar och hon försökte dricka te.

Medan matte var på rymmen, kom vår granne in och gav och oss mat och donade med lådan. Det gick rätt så bra, fast Isak syntes inte till vid första frukosten, utan matte fick ett SMS där grannen undrade om hon skulle ställa matskålen vid något favoritgömställe, så att pantern kunde äta när hon gått. Till middagen var svarte Mysak i alla fall så hungrig att han visade sig. Snälla grannen var också djupt imponerad av Findus sångröst. Hon berättade, att Kapten Rödskägg under höga jam ledde en samlad trupp in till köket för utfodring.

Gosa här, tack!

Sedan har matte suttit klistrad framför datorn och googlat efter duschdraperier. Hon verkar tycka, att allt vårt dekoreringsjobb (som kattungar) med att perforera det gamla med klorna inte riktigt var till belåtenhet? Se så många fina draperier det finns!

Varje liten bildruta är ett eget draperi.
Matte valde det nedre till vänster till slut.

6 kommentarer:

 1. Norra Lappland? FÅR mattar åka så långt bort?? Men när hon blev så förlåten och välkomnad när hon kom tillbaka, kanske hon tänker sig för en annan gång??
  Vad många fina draperier det finns. Hos mig är det urtrista motiv, fiskar och snäckor. Nästa gång ska matte minsann köpa ett RIKTIGT draperi!

  SvaraRadera
 2. Jam jamar som Gustav = Får verkligen mattar åka så långt bort som till Norra Lappland ??!!
  Jisses så många fina duschdraperier er matte hittat !!
  Här har vi duschkabin med trista glasväggar *suck*

  SvaraRadera
 3. Hu så långt bort. Tur att hon kom hem oskadd igen.
  Findus borde kanske starta ett band...

  SvaraRadera
 4. Så skönt att ha matte hemma! Det är ju bäst när det är som vanligt. Härlig gosmage! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Kan man få veta vart de fina draperierna finns att köpa??? Matte vill gärna ha nån av dem :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Vi jamar som de andra - får mattar verkligen åka till norra landet? Vad snäll Findus var som sjöng för grannen, då måste hon ha blivit jamarglad.
  Matte undrar också över vart du har hittat alla fina draperier.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera