söndag 21 april 2013

Matte på vift

Idag har matte varit ute på vift, till Södertälje. Där var hon och tittade på Södertälje katthems nya, fina lokaler, och träffade samtidigt blogghjälpen, Alice matte, och Dui och Decos matte. Tyvärr hade inte matte förstånd att köpa med sig gottisar, som de andra mattarna gjort, men hon hade lovat oss att lägga ned prassliga papperspengar i katthemmets bössor istället.

 Här är vackre pantern Krille.


 Stilige bloggkatten Freddy undrar nog vilka filurer som står utanför.


Och där har blogghjälpen hämtat något intressant, nämligen godisburken.

Matte tycker att det var så trevligt på den lilla utflykten, men nu blir det soffgos resten av kvällen. Man måste ha mysigt hemma också.

8 kommentarer:

 1. Matte hälsar att det var jättekul att träffa er matte! Katthemmet var ju jättefint och alla fina missar!!Matte lade en STOR peng så ni ska inte vara sura på henne.. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Soffgos är toppen efter en utflykt :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Matte hade också jättetrevligt på invigningen. Det är ju ok när mattar åker till katthem och vänsterkattar tycker vi, men det är trevligt med soffgos hemma också.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Mjau vi såg inne hos katthemmet att eran matte hade varit där tillsammans med Dui och Decos matte samt Alice Matte, så trevligt, mjau

  Soffgos är mysigt tycker vi oxå
  Tass i tass på er fina missar

  SvaraRadera
 5. Klart man måste ha mysigt hemma också, men för oss katthemskatter som inte har nåt eget hemma ännu är det skönt att få bo här. Blogghjälpen sa att hon tyckte det var väldigt kul att få träffa er, Duis och Decos och Alices matte. Det har hon velat göra länge. Givetvis tycker hon det var kul att träffa alla andra besökare också.

  SvaraRadera
 6. Jag önskar att jag hade kunnat skicka dit min matte också, men hon säger att det är för långt bort. Dumt. Men det var kul att se fina bilder på några av kissarna!

  SvaraRadera
 7. Kunde tyvärr inte skicka upp min matte då hon var och hjälpte till på Sydkattens Interkattionella utställning HELA helgen *suck*
  Fast jag är ganska nöjd ändå för jag var "bara" med på söndagen :)

  SvaraRadera
 8. Man ska självklart ta tazz om KattHemskatter också.
  Tazz till er Matte :-)

  SvaraRadera