måndag 29 april 2013

Orättvist

Nu har matte varit sådär orättvis igen, som tvåbeningar är ibland. I torsdags satt hon nämligen och skulle betala räkningar på datorn innan hon skulle kila iväg till jobbet. Samtidigt höll vi på att riva köket lekte vi tafatt. Varför matte studsade upp från köksstolen för att skilja oss åt emellanåt begriper vi faktiskt inte. Och hur hon tycker att det är vårt fel att hon betalade in hyresavin med fel förfallodatum (sista maj) är ett mysterium. Vi tassade faktiskt inte på datorn alls!


Fast idag fick matte tag på någon på hyresavdelningen och kunde förklara misstaget. Det kommer inte att skickas kravbrev på nästa månads hyra, fastän referensnumret blev fel. Skönt. Tror att matte blivit lite jobbig annars...  

8 kommentarer:

 1. Hur kan er oskyldiga lek göra så att matte skriver fel siffror??? Att kalla det ett mysterium är nästan en underdrift. Det är rent märkligt vad vi kan beskyllas för, HELT ogrundat!

  SvaraRadera
 2. Men hallåjam, det är väl inte erat fel att hon gör fel med räkningen? Sen förstår inte vi varför ni inte fick leka tafatt i fred. Sån lek brukar ju alltid vara lugn och stillsam.
  Sluta skratta nu matte, det sista var inget skämt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Men hur kan någon ens komma på tanken att ni hade något med det felaktiga datumet att göra? Hade ni gjort betalningarna hade det naturligtvis blivit rätt från början.

  SvaraRadera
 4. Tänk att människor har såna koncentrations svårigheter.
  Dom skulle aldrig klara av allt som en katt gör.
  Skulle vilja se matte ligga blixt stilla i en buske i flera timmar och spana på fjäderkotletter. *Fniss*
  NosGos

  SvaraRadera
 5. Hyran är betald, klart slut!
  Vad gör det om det är fel datum på avin???
  Å sen skylla på er, märkligt *skakar på morrisarna* ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Nä! Hon får vällan skylla sig självningen! Eller huuur?!
  Kurrelisvansvift och trevlig Valborgs-mus-afton!

  SvaraRadera
 7. Tsss, klart det inte är ert fel! Tvärtom räddade ni säkert er matte från att göra ÄNNU fler misstag! Tsss igen, tvåbeningarna borde faktiskt visa lite mer uppsKATTning för den ovärderliga tassistens vi ger dem...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Förstår inte heller hur matte kan skylla på er, för att hon gör fel. *skakar på morrisarna* Ytterst märkligt.

  SvaraRadera