fredag 24 juni 2011

Korvbröd med mås

Jamars, vad oroliga vi blev för matte idag. Hon hade gett sig ut för att handla nödvändigheter, som några burkar tonfisk och olika Sheba-burkar med sås. Ja, i Sheba ligger det visst lite annat onödigt, små bitar av lamm och vad det är. Men det är såsen som är det viktiga! 


I alla fall, matte var på väg hem från affären med matkassen då Måsart och hela hans släkt skränande kommer flygande mot henne. Hon hinner uppfatta något stort som kommer farande i luften, och tänker att det är världens största måsbajs som snart ska träffa henne. Då säger det ploff i stenläggningen alldeles framför henne och ett korvbröd landar där. Det var brödet måsflocken under idogt skrål försökte stjäla från varandra. Men hallåjam, inte får man brödbomba vår matte, heller. Vem ska handla tonfisk åt oss om matte hamnar på sjukhuset med skakad hjärna? *hytter med tassen*


Måsart och hans anhang. Bombflygaren gick inte att identifiera på grund av att alla bar svarta huvor neddragna över ögon och näbbar.

Sedan undrar vi förstås hur ligisterna fått tag i korvbrödet. Finns det ett gråtande barn som blivit rånat och står med bara korven kvar? Eller har vi ett plundrat picknickande gäng någonstans på stationsområdet? Mycket att fundera på.

Till sist vill vi passa på, att önska alla våra vänner en 

GLAD MIDSOMMAR

14 kommentarer:

 1. Vilka eländiga tjuvar *fräääs* och inte nog med det... bomba er matte med tjuvgodset när hon är på väg att utföra viktigt uppdrag för er räkning... UPPRÖRANDE!!!

  Glad Midsommar på er också grabbar och en kram till er snälla matte från vår.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Men fyjam, attakerade de eran matte också? De är ena riktiga hulliganer de där måsarna! Min matte har berättat att på hennes jobb så bor det måsar på taket med sina ungar, och de attakerar folk utanför. Matte har hittills kommit undan med blotta förskräckelsen precis som er matte gjorde. Snart får vi göra uppror på de där hemska fjäderkotletterna! *knyter tassarna* För våra mattar skall de låta vara!
  *nosbuffar*
  och innan jag glömmer det - ni får ha en riktigt trevlig midsommar med massor av gottis och gos!

  SvaraRadera
 3. Jam spottar och fräser också över Måsarnas fräckhet att brödbomba er matte !!!
  Vilken tur hon inte fick korvbrödet i huvudet och svimmade , utan kunde fortsätta hem med eran Tonfisk o Sheba :)
  GLAD MISSommar önskar jag och matte er allihopa !!!

  SvaraRadera
 4. Riktigt otrevliga typer det där! Det går ju inte an att attackera er matte på det där sättet, de såg väl att ni inte var i närheten. Trevlig midsommar på er också! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Men hua vilka otäckingar. Sen sitter dom säkert bara där och skrattar åt henne också. Elakingar.
  Ha en skön måss.... eh... missommar.
  Nosbuffar från Kolfart.

  SvaraRadera
 6. Fy jamarnas så otäckt. Förstår att er matte är rejält uppskakad av denna händelse. Men vad annars kan man vänta sig av maskerade skränpellar?! Hör av er om ni vill ha hjälp att leta upp den oskyldige, så kommer vi på direkten.

  SvaraRadera
 7. Vilka fräcka typer. Och amatörmässiga. Om ett helt gäng bråkar om en brödbit så bör väl nån kunna hålla kvar den i näbben och inte tappa den?

  SvaraRadera
 8. Fräser på Måsarna &...Jamar ♥-ligt go Midsommarjaaaaam/NosPûss

  SvaraRadera
 9. Fy vilka fräcka pippisar!

  Ha en trevlig midsommar ni också!

  SvaraRadera
 10. Usch, vilka hemskingar. :-(
  Hoppas ni haft en underbar helg.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 11. Fy fasiken för brödbombare! Kunde gått illa...

  Hoppas ni haft en övrigt lugn midsommar

  SvaraRadera
 12. Måsar är riktiga lymlar, jag vet en som helt fräckt knep en hel korv från en intet ont anande tvåbening som precis skulle sätta tänderna i den. Och nu har de tydligen börjat brödbomba också, så jamarns stillöst.
  Hoppas matte har kommit över chocken nu och att ni har haft en fin midsommar!
  Tassklappar

  SvaraRadera